Ședință fulger, după ce Cîțu a decis să-i demită pe Voiculescu și Moldovan. Premierul s-ar fi consultat anterior cu președintele Iohannis
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
O ședință fulger urmează să aibă loc, după ce s-a decis ca Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan să fie dați afară din Guvernul Cîțu. 

UPDATE: Se pare că vorbim doar despre o ședință a USR PLUS, conform Mediafax, nu una a coaliției. 

O ședință a coaliției urmează să aibă loc în scurt timp, conform Digi24, după ce premierul Florin Cîțu l-a chemat, în această dimineață, pe președintele USR, Dan Barna, vicepremier în Executiv, și, în urma discuției, s-a decis revocarea lui Vlad Voiculescu din funcția de ministru al Sănătății, dar și a secretarului de stat Andreea Moldovan. 

Se pare că înainte de această întâlnire de la Guvern, la care au participat Florin Cîțu, Dan Barna, Andreea Moldovan și Raed Arafat, premierul s-a întâlnit cu președintele Klaus Iohannis, conform sursei citate. 

În plus, conform informațiilor, nimeni din USR PLUS, în afară de Dan Barna, n-a știut despre această decizie înainte ca ea să devină publică. USR PLUS ar amenința cu ruperea coaliției de guvernare, asta după ce și-a manifestat, ferm, prin comunicatorii săi, susținerea pentru Vlad Voiculescu. 

Voiculescu și Moldovan, demiși de Cîțu. Moșteanu, prima reacție din USR: ”Nu mi se pare justificat. Premierul ne-a agresat”. Întâlnire urgentă despre coaliție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel