Ședință de Guvern deosebită pe 21 noiembrie 2022. Copiii vor lua locul miniștrilor lui Nicolae Ciucă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Sursa foto: Facebook Guvernul României
Luni, 21 noiembrie, ora 11:00, va avea loc o ședință de guvern deosebită. Cu ocazia Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului (20 noiembrie), copiii vor lua locurile miniștrilor și vor susține o ședință de guvern.

Palatul Victoriei devine, pentru o zi, Guvernul Copiilor. Cei mici își vor prezenta viziunea și aspirațiile pentru România printr-o serie de proiecte pe care le vor propune în cadrul simulării ședinței de guvern.

Ședința va fi condusă de către Consilierul de stat și coordonatorul strategic al asistenței umanitare din cadrul Departamentului pentru Responsabilitate Socială Comunitară și Grupuri Vulnerabile, Mădălina Turza. Evenimentul este realizat în parteneriat cu UNICEF România.

Ședința va avea loc în sala Transilvania, etajul 1. Accesul pentru reprezentanții mass media este permis pe întreaga durată a evenimentului.

Despre UNICEF

UNICEF este prezent în România și în alte 190 de țări și teritorii pentru a promova supraviețuirea și dezvoltarea copiilor din perioada copilăriei mici până la adolescență. În România, UNICEF lucrează  împreună cu actori cheie precum Guvernul, Parlamentul, autorități locale, societatea civilă, sectorul privat, parteneri naționali și internaționali și mass media pentru a asigura accesul tuturor copiilor la educație timpurie de calitate și la școală, pentru protejarea adolescenților și monitorizarea drepturilor copilului, pentru protecție socială și pentru mobilizarea de resurse în beneficiul copiilor. Pentru mai multe informații despre UNICEF și activitatea sa, vizitați https://www.unicef.org/romania/ro.

Urmăriți UNICEF în România pe Facebook și Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel