Sectorul 1, tot mai aproape de a scăpa de Clotilde Armand. Chirieac: Și pentru membrii USR e un fel de jenă
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Bogdan Chirieac a vorbit despre alegerile locale de la Sectorul 1, acolo unde bătălia se dă între George Tuță (PNL+PSD) și Clotilde Armand (Alianța Dreapta Unită).

Într-un nou sondaj Avangarde, în Sectorul 1 al Capitalei, George Tuță, candidatul PSD - PNL, a depășit-o pe Clotilde Armand. Acesta ar fi votat de 34% dintre cetățeni, în timp ce reprezentanta Alianței Dreapta Unită ar obține doar 32% din voturi.

Bogdan Chirieac, analist politic, a avut o intervenție telefonică la România TV, unde a vorbit despre șansele ca locuitorii Sectorului 1 să scape de Clotilde Armand.

CITEȘTE ȘI        -         Scenariul lui Chirieac prin care Geoană ar putea rupe tradiția finalei la prezidențialele din 2024

„E un semn bun că George Tuță a depășit-o pe Clotilde Armand. Locuitorii din Sectorul 1 sunt profund nemulțumiți de prestația de primar a doamnei Clotilde Armand. Întrebarea pe care eu o pun e următoarea:  Care este profilul alegătorului doamnei Clotilde Armand, ce fel de om votează, văzând dezastrul din Sectorul 1, pe doamna Clotilde Armand?

Aceasta este singura întrebare fundamentală pe care ar trebui să ne-o adresăm, fiindcă trebuie să ne integrăm, să fim o comunitate, să ne acceptăm unii pe alții. Nu mai suntem la începutul anilor 1990 când membrii familiei se băteau între ei în funcție de opțiunea politică.

Ce anume determină acești oameni să voteze o persoană care în mod evident nu are vreun rezultat sau vreo calitate pentru a ocupa funcția de primar. Până și membrii USR, foarte educați, care au școală și care au făcut ceva în viață, când îi întrebi de Sectorul 1 și de Clotilde Armand, e un fel de jenă“, a zis Bogdan Chirieac.

„Pe mine mă bucură mult rezultatul acestui sondaj, fiindcă dă o speranță locuitorilor Sectorului 1 și ne face să ne gândim la teoria votului util. Și dacă îl simpatizezi pe domnul Negoiță (n.r. Liviu Negoiță) sau pe doamna Bruynseels, mă gândesc la faptul că sporești șansele lui George Tuță, dacă votezi cu domnia sa, pentru a scăpa de o persoană cu un comportament profund accentuat“, a mai spus analistul politic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

WhatsApp
pixel