Sectorul 1, plin de gunoaie în ciuda EURO 2021. Vâlcu, comentariu DUR la adresa lui Armand: "Trădare de ţară". Apel la Cioloş: "Cum strângea gunoaie în Delta Văcăreşti, nu putea şi aici?"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Jurnalistul Val Vâlcu a răbufnit după imaginile postate de Victor Ponta pe o reţea de socializare, în care se văd munţi de gunoaie în centrul Capitalei chiar în zilele în care zeci de mii de suporteri străini vin la Bucureşti pentru a-şi susţine naţionalele la Campionatul European de Fotbal. 

"E revoltător să laşi suporterii printre gunoaie. Pe o parte se laudă ministrul Drulă că trenul între aeroport şi Gara de Nord are bilete de 4 lei, de parcă suporterii pentru asta bat toată Europa. Pe de altă parte, erau munţi de gunoaie, premierul Cîţu nu l-a primit pe premierul Macedoniei de Nord. Este o ruşine naţională! 

Am crezut că s-a făcut un armistiţiu în perioada asta la Sectorul 1. E trădare naţională! Nu am pretenţii de la cei care au votat-o pe Clotilde Armand, pentru că o vor vota de câte ori e nevoie ca să nu îşi recunoască greşeala, aşa spune teoria consecvenţei. Dar ceilalţi, care reprezintă de fapt majoritatea din Sectorul 1, cum de nu ies în stradă? E inadmisibl să stai aşa. Ei nu se simt datori să susţină în continuare că Armand e un primar normal. 

Celelalte autorităţi, Guvernul, Prefectura, Nicuşor Dan, Dan Barna, să nu se simtă într-un astfel de moment? Toată suprastructura. Nu mai zic de Dacian Cioloş, care o ţine în braţe pe Clotilde Armand. Aşa cum domnul Cioloş a mers şi a strâns gunoaiele din Delta Văcăreşti acum câţiva ani, nu putea să se ducă şi în Sectorul 1, să facă acelaşi lucru?

Sunt gunoaie în jurul Ateneului. Nu e nicio scuză, nicio luptă cu mafia, nimic! Nimic nu poate scuza asta. Nu se poate să aduci 10.000 de turişti să le expui gunoaiele lui Clotilde. Fie vorbim de incompetenţă uriaşă, fie de o patologie care are nevoie de control de specialitate, fie un abuz îngrozitor în serviciu! Nu poţi face aşa ceva, ca om normal. E trădare de ţară. EURO 2021 este organizat de România, nu de Clotilde Armand, de mafie sau de Nicuşor Dan. De asta zic, nu poţi avea gunoaie printre mii de suporteri. Şi dacă veneau 10 suporteri, era acelaşi lucru  Dar dacă erau fotografi de la agenţiile de presă internaţionale?", a comentat Val Vâlcu. 

Ponta, imagini cu gunoaie din centrul Capitalei 

”Vreau să vă spun două lucruri care într-adevăr m-au supărat ieri. Am fost în oraș, în centru cu familia, i-am filmat pe suporterii macedoneni, austrieci, mi-a crăpat mie obrazul de rușine. Erau numai maldăre de gunoaie în centrul orașului. În dreptul Ateneului erau niște maldăre de gunoaie. Austriecii sigur nu au așa ceva la Viena. Nici la macedoneni nu e așa. Deci avem o ocazie ca să arătăm celorlalți ce frumos arată Bucureștiul. O rușine națională. Domnul Nicușor Dan m-aș fi așteptat să spună că că nu poate merge la stadion într-un oraș sufocat de gunoaie. Cred că nu are nicio treabă cu sportul în general. (...)", a spus Victor Ponta la Antena 3. 

 VEZI EURO 2020, cu gunoaie și oficiali internaționali lăsați la voia întâmplării. Ponta: O rușine națională

Sectorul 1 este în continuare plin de gunoaie, din cauza scandalului dintre primarul Clotile Armand, care refuză să plătească serviciul de salubrizare pe motiv că facturile ar fi prea mari, şi firma de salubrizare care refuză să strângă gunoiul, din cauza facturilor neplătite. 

*acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel