Data actualizării:
Data publicării:

Sectorul 1, îngropat ”cu rea credință” în gunoaie. Bulai, deranjat de filmarea ascunsă cu Clotilde

Autor: Alexandru Ichim | Categorie: Politica
WhatsApp
Iulian Bulai, reprezentant USR, s-a arătat indignat după ce Clotilde Armand a fost înregistrată cu camera ascunsă. 

Problema reprezentanților USR pare să fie aceeași în repetate rânduri, respectiv filmările ascunse date publicității. Iulian Bulai, reprezentant USR, a rămas surprins în direct la România TV după ce postul a difuzat o înregistrare ascunsă din care se înțelegea că primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cerea ca gunoaiele să fie lăsate în stradă ”cu rea credință”, până când va exista un nou contract cu o firmă de salubritate. 

”Nu pot să comentez chestiuni și discuții private înregistrate fără consimțământul interlocutorilor. Lucrul acesta nu îl comentez. (...) Dumneavoastră știți în ce context a fost făcută înregistrarea aia, cine era la masă? Problema mea e că nu știu ce să comentez. Nu știu despre ce este vorba”, a declarat Iulian Bulai. 

Reacția lui Iulian Bulai este aceeași cu cea a primarului Clotilde Armand după ce a aflat că sala din care au fost scoși saci cu buletine de vot la alegerile locale era filmată. 

”Nouă ni s-a declarat că acea cameră de filmat din sală nu funcționează. Vrem că organele de anchetă să aibă acces la înregistrarea completă, vrem să știm cum au putut aceste imagini să ajungă la televiziune. Nu putem fi acuzați, în acelai timp, că am scos saci cu buletine de vot”, a declarat Clotilde Armand într-o convorbire telefonică în direct la Digi24, după rezulatele alegerilor locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel