România: - confirmate, - vindecate, - decese
Scrie-ne pe WhatsApp
sau sună-ne 0772.264.642 (L - V, 09:00 - 18:00)
DCNewsTV.ro -  Live  |  Video  |  Înregistrări
Conținutul articolului îl regăsiți mai jos.
Autor: DCNews Team | Publicat pe: 01 iul, 02:00
SECRETUL violent ASCUNS de Vatican. Planeta, lovită de un cutremur de OPT ore. "Semnele Apocalipsei", PREZISE de profeți
Foto: Pixabay
Sfârşitul lumii a fost prevestit de către profeţi încă din cele mai vechi timpuri, iar una dintre preziceri a fost ţinută secretă mult timp de către Vatican pentru a nu îngrozi lumea.

O profeție de la Vatican a fost ascunsă timp de 83 de ani pentru a nu panica lumea. Astfel, conform unui manuscris, cu 10 minute înainte de miezul nopții, un cutremur major va zgudui Terra timp de opt ore.

Această informație a fost comentată de Vatican, care susține că textul este de o violență extrem de greu de înțeles și că prezină numeroase semne care se vor arăta înaintea sfârșitului lumii, citează realitatea.net.

"Semnele Apocalipsei"

 

Ei bine, cutremurul de opt ore va fi al treilea semn major al apropierii Apocalipsei, iar în urma lui axa planetei se va înclina și o entitate va pune stăpânire asupra planetei.

Un alt semn major al Apocalipsei ar fi acela în care un bărbat de nivel înalt va fi asasinat și un război nuclear, aşa cum nimeni nu îşi poate imagina, se va declanşa. În urma Apocalipsei, două treimi dintre oameni vor muri în primele trei zile.

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
DCNewsTV.ro - Ultimele materiale video
Crossuri parteneri
Capital.ro
Capital.ro
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro