Secretul unui bronz perfect. Trebuie să ştii asta
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Este vară şi toată lumea tânjeşte după un bronz perfect. Vă prezentăm câteva trucuri care vă vor face să obţineţi un bronz sănătos şi frumos. 

Utilizați întotdeauna loţiune de protecţie solară

Înainte de a vorbi despre bronzare, trebuie să avem grijă ca pielea să nu fie afectată de radiaţiile soarelui. Cu cât te bronzezi mai lent, cu atât mai mult va dura. Aplicați loțiunea la fiecare două ore și după ce ați ieșit din apă. Nu ai vrea să-ți arzi pielea, nu-i așa?

Exfoliați ușor și în mod regulat

Asigurați-vă că vă exfoliați pielea în mod regulat pentru a evita acumularea sau pentru a împiedica blocajele de piele moartă. Uitarea exfolierii va duce la un bronz neuniform, pe care cu siguranță nu-l doriți.  

Aveţi grijă să vă hidrataţi 

O piele mai moale arata mai bine bronzata. Puteți recurge la o loțiune de soare hidratantă pentru a ucide două păsări cu o singură piatră. De asemenea, asigurați-vă că beți o mulțime de lichide pentru a vă menține corpul și pielea hidratată tot timpul.

Nu staţi doar pe o parte

Ultimul lucru pe care îl doriți este să aveți culori diferite pe dvs., așa că asigurați-vă că vă întoarceți de pe o parte pe alta, astfel încât tot corpul să fie mângâiat de razele soarelui. Răsuciți la fiecare 15 sau 30 de minute. 

Protejați-vă ochii

Lumina strălucitoare a nervului optic stimulează glanda hipotalamică, care produce melanină, obținând astfel un bronz mai bun. Dar ochii pot fi ușor arși, de asemenea, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să purtați o pălărie.

Urmăriți timpul

Medicii recomandă să evităm să facem plajă  între orele 10 a.m și 4 p.m. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă ardeți și să vă deteriorați permanent pielea.

VEZI ŞI Pericolul din îngheţată. O consumi zilnic fără să ştii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel