Data publicării:

SECRETUL Reginei Elisabeta, recomandat de nutriționiști pentru toată lumea. Este foarte simplu de urmat și ne menține sănătoși

Autor: Irina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto ilustrativ Pexels
foto ilustrativ Pexels
Regina Elisabeta a II-a se bucură de mese simple și sănătoase. Aceasta are și un secret, care este foarte simplu de urmat. Medicii nutriționiști îl recomandă. 

Regina Elisabeta a doua își începe ziua cu un ceai negru. De asemenea, aceasta consumă ceai la micul dejun, dar și ceai după-amiaza. Într-un interviu pentru DCNews și Spectacola, medicul Șerban Damian, specialist în nutriție, a subliniat cât de important este ceaiul pentru organism, explicând că hidratarea nu înseamnă doar apă, ci apa o luăm din ceaiuri, fructe și alte alimente. 

Ce mănâncă Elisabeta

Darren McGrady, fostul bucătar de la Palatul Buckingham, a declarat pentru publicaţia ”Food and Wine” în ce constă meniul Reginei Elisabeta.  Majestatea Sa preferă să consume înainte de micul dejun un ceai Earl Grey neîndulcit alături de câțiva biscuiți. De asemenea, la micul dejun, Regina Elisabeta preferă cerealele, un ou fiert şi o ceaşcă de ceai. 

La prânz, dacă mănâncă singură, are porţii mici de legume cu carne de pasăre sau peşte. În caz contrar, are o masă cu patru feluri, care începe cu o salată. Îi place să mănânce vânat, de aceea acest tip de carne nu lipseşte de pe mese.

Ceaiul de după-amiază îl servea cu miere și un chec cu cremă sau un tort cu ciocolată și biscuiți (cum este salamul de biscuiți). În ultimul timp, se pare că a înlocuit feliile de tort cu sandvişuri. 

Ceaiurile trebuie consumate frecvent

Într-un interviu pentru DCNews, medicul nutriționist Șerban Damian, în timp ce vorbea despre hidratare, a punctat că aceasta nu se rezumă doar la apă. ”Un nivel bun de hidratare ne ajută să rămânem sănătoși. Ceaiurile, în special cel verde, care este foarte bogat în antioxidanți, trebuie consumate în mod frecvent” a afirmat nutriționistul. ”Dacă mănânci fructe şi legume, dacă bei lapte, ceai, cafea, dacă mănânci supă... orice, toate acestea, având o compoziţie crescută de apă, aduc un aport considerabil de lichid în organism şi se consideră sursă de hidratare.” a mai spus acesta. 

Vezi mai mult aici: EXCLUSIV  Ceaiul verde, recomandat de specialistul în nutriție: Nu sunt soluții miraculoase, nu ne vindecă, ne dau ȘANSA unui sistem imunitar eficient, ne îmbolnăvim mai rar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel