Secretul gospodinelor cu experiență pentru a proteja aragazul de murdărie, grăsimi și zgârieturi
Data publicării:
Autor: Nicoleta Baciu
WhatsApp
Secretul gospodinelor cu experiență pentru a proteja aragazul de murdărie, grăsimi și zgârieturi. Sursa foto: freepik.com
Secretul gospodinelor cu experiență pentru a proteja aragazul de murdărie, grăsimi și zgârieturi. Sursa foto: freepik.com
Astăzi vom vorbi despre unul dintre cele mai folosite aparate electrocasnice, adică despre aragaz.

Gospodinele petrec mult timp la bucătărie, pregătind zeci de rețete pentru mesele de sărbătoare. De aceea, vom dezvălui un truc ingenios pentru a vă proteja aragazul de murdărie, grăsime și zgârieturi.

Prepararea diverselor rețete pentru oamenii pe care îi iubiți este întotdeauna o plăcere. Crăciunul este o perioadă pe care o petreceți în compania familiei și a prietenilor apropiați. Prin urmare, mergeți în fața aragazului pentru a face preparate gustoase. Cu toate acestea, gătitul este adesea sinonim cu murdărirea, mai ales la unele rețete.

Cât de des trebuie spălate prosoapele de baie, ca să nu devină rapid un teren propice pentru baterii și microbi

De aceea vă dezvăluim un truc simplu, ieftin și practic care vă permite să păstrați aragazul curat fără efort.

Puțini cunosc trucul folosit de multe gospodine pentru a nu murdari aragazul din bucătărie, economisind timp și efort.

Oțelul este un material foarte ușor de curățat și rezistent. Cu toate acestea, oțelul este predispus la zgârieturi și este dificil de păstrat curat pentru mult timp.

Puteți folosi produse naturale simple, foarte comune pentru a curăța aragazul, dar puteți economisi timp și efort cu un mic truc .

Trei plante, dăruite tradițional de Crăciun, trebuie eliminate imediat din casă: sunt toxice

Pe piață există multe produse care vă permit să protejați aragazul de murdărie. Dacă, în schimb, vreți să găsiți o soluție ușoară și ieftină, trebuie doar să cauți în cămară.

Tot ce trebuie să faceți este să folosiți folie de aluminiu. Acesta este perfectă pentru aragaz, deoarece nu ia foc. Trebuie doar să luați o rolă de staniol și să o întindeți pe aragaz.

Lăsați folia să adere bine pe suprafața aragazului și astfel stropii de grăsime nu se vor depune pe aragaz. La final, pur și simplu îndepărtați foaia  și aruncați-o.

O idee alternativă pentru a vă proteja aragazul

Dacă aveți un aragaz electric cu inducție, puteți folosi un alt produs pe care mulți dintre âl au deja în cămară. Tăiați  o foaie de hârtie de copt și puneți-o sub fundul oalelor și a tigăilor. Acest lucru va proteja suprafața de zgârieturi și pete de grăsime, menținând-o, în același timp, și curată.

Mucegaiul din dulapurile din bucătărie și din cele din baie va rămâne amintire cu aceste trucuri

În acest fel, nu-ți va mai fi frică să prepari diferite rețete, deoarece nu va mai fi necesar să pierzi ore întregi curățând aragazul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel