Data publicării:

Secretul familiei Schumacher iese la iveală: Fiul fostului pilot, acuzații șocante la adresa mamei sale

Autor: Tudor Polojan | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursa foto: Reuters
Sursa foto: Reuters

David Schumacher, fiul fostului pilot de Formula 1, Ralf Schumacher, a lansat critici vehemente la adresa mamei sale, Cora, într-o postare publică. Tânărul de 22 de ani a acuzat-o că a fost abuzivă față de tatăl său și că a încercat să-i controleze viața încă de la divorțul părinților săi, care a avut loc în 2015.

David Schumacher a făcut recent declarații dure la adresa mamei sale, Cora Schumacher, prin intermediul rețelelor sociale. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a rupt tăcerea cu privire la problemele familiale, acuzând-o pe mama sa de comportament abuziv față de tatăl său și de încercări repetate de a-i controla viața.

Ralf și Cora Schumacher au divorțat în 2015, iar de atunci relațiile dintre cei doi și fiul lor au devenit tot mai tensionate. Într-o postare publicată recent, David a adus acuzații dure la adresa mamei sale: „În mod normal, nu aș fi vrut să vorbesc despre chestiuni de familie în public. Din păcate, mama pare să vadă altfel acest lucru. Acum este momentul să pun capăt: vreau doar să-mi trăiesc viața în pace și să-mi ating obiectivele fără să fiu întrebat despre toate lucrurile de care mama mea ne acuză pe mine și pe tatăl meu”. a scris el pe Instagram, potrivit Marca, postarea fiind ștearsă ulterior.

David a relatat un incident în care a fost necesară intervenția poliției, acuzând-o pe Cora că l-a agresat pe tatăl său: „A avut loc un incident în care a vrut să mă despartă de propriul meu tată împotriva voinței mele și a trebuit să sunăm la poliție pentru că l-a lovit pe tatăl meu fără oprire”. Acesta a explicat că, după divorț, mama sa l-ar fi amenințat că îi va distruge cariera de pilot dacă nu se mută cu ea: „Când părinții mei au divorțat în 2015, mama m-a amenințat că dacă nu voi locui cu ea îmi va distruge visul vieții mele, acela de a fi pilot de curse, pentru că nu ar fi semnat documentele necesare”.

David și-a încheiat mesajul cu un apel la mama sa de a-i lăsa în pace, subliniind că ambii își doresc să trăiască fără conflicte și probleme. „Comportamentul ei în acest moment este o rușine absolută! Părinții mei au divorțat de 9 ani! Te rog, lasă-ne în pace și lasă-ne să ne trăim viețile. Te vom lăsa și noi pe tine în pace”, a scris David.

Cora Schumacher, vedetă TV în Germania, a reacționat recent la acuzațiile fiului și fostului soț, susținând că s-a simțit folosită și afirmând că Ralf a negat întotdeauna că ar avea o altă orientare sexuală. La jumătatea lunii iulie, fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher (49 de ani), fratele lui Michael Schumacher (55 de ani), a dezvăluit că este homosexual.

Aceasta a avut o reacție puternică după ce Ralf a făcut publică o conversație între ea și actualul său partener, sugerând că ea ar fi știut mai multe despre viața personală a fostului soț decât a lăsat să se înțeleagă inițial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel