Data publicării:
Secretele preparării vinului. Cristian Greţcu: E o substanţă vie
Artistul Cristian Greţcu, celebrul membru al trupei "Divertis", s-a dedicat, mai nou, unei noi cariere: cea de somelier.
Cristian Greţcu, cunoscut de către toţi românii drept unul dintre componenţii trupei Divertis, "a schimbat macazul" şi s-a dedicat, în ultima perioadă, unui domeniu total diferit: a devenit somelier, specialist în vinuri. Acesta a împărtăşit cititorilor DC News, în cadrul emisiunii "Jungla Urbană", câteva dintre secretele preparării unui vin de casă bun.
"În primul rând, un vin făcut în casă nu este o mare scofală, însă temperatura la care fermentează trebuie să fie constantă. E un secret pe care mulţi îl cunosc dar nu prea au cum să-l asigure. Pe de altă parte, e vorba şi despre calitatea strugurilor. Aceştia trebuie să fie de o calitate controlată", a dezvăluiat Cristian Greţcu.
Continuarea recomandărilor făcute de către Cristian Greţcu, aici:
Urmăreşte întreaga emisiune aici.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News