Secretele pe care Prințul Harry a ales să nu le publice în cartea sa. "Nu vreau să le ştie lumea pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Secretele pe care Prințul Harry a ales să nu le publice în cartea sa. "Nu vreau să le ştie lumea pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată" / Foto: Agerpres
Secretele pe care Prințul Harry a ales să nu le publice în cartea sa. "Nu vreau să le ştie lumea pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată" / Foto: Agerpres
Se pare Prințul Harry mai are o mulțime de secrete pe care a ales să nu le publice în cartea sa. 

Prințul Harry a dezvăluit că are suficient material pentru o a doua carte și că a tăiat aproape jumătate din materialul pe care îl scrisese într-o primă schiță. Ducele de Sussex a declarat pentru The Telegraph că a ales să scoată mai multe detalii pentru că era îngrijorat că tatăl și fratele său nu îl vor "ierta niciodată".

"Prima schiță a fost diferită. Era de 800 de pagini, iar acum s-a redus la 400 de pagini. Ar fi putut fi două cărți. Și cel mai greu a fost să scoți lucruri. Sunt unele lucruri care s-au întâmplat, în special între mine și fratele meu și, într-o oarecare măsură, între mine și tatăl meu, pe care pur și simplu nu vreau să știe lumea pentru că nu cred că m-ar ierta vreodată", a spus Prințul Harry.

Harry a spus că știe că includerea oricăror detalii despre momentele intime ale familiei sale va atrage reacții, dar în cele din urmă a decis că nu și-ar putea spune cu adevărat povestea fără ele. Există, totuși, detalii despre care știa că dacă le va scrie, va depăși limita. Aceste amintiri ar fi fost împărtășite cu scriitorul J.R. Moehringer doar pentru context, scrie Daily Mail.

Harry spune că vrea să salveze Familia Regală

Se spune că Ducii de Sussex au semnat un contract de patru cărți în valoare de peste 16 milioane de lire sterline (20 de milioane de dolari) cu gigantul editorial Penguin Random House. De asemenea, Harry a afirmat că motivul pentru care a ales să vorbească public despre lucruri atât de personale a fost pentru "salva a-și salva familia de ei înșiși".

El a detaliat planurile de a ”deraia” relația dintre Familia Regală și presă, exprimându-și astfel convingerea că, făcând asta, poate proteja viitoarele diviziuni din familia sa. După ce praful se va așeza, Harry și-a exprimat speranța că el și Meghan se vor putea reconecta cu familia sa, chiar dacă deocamdată nu le place în mod deosebit decizia lui de a împărtăși "adevărul lui".

El speră, de asemenea, că va fi deschisă calea pentru alte "rezerve" din linia succesiunii - și anume pentru Prințesa Charlotte și Prințul Louis - pentru a-și găsi propria cale în afara clasamentului lor în ordinea succesiunii.

Semnal de alarmă în Familia Regală

Vestea că există suficient conținut pentru o a doua carte va declanșa, fără îndoială, un semnal de alarmă în Familia Regală, după recentul atac al Prințului Harry. În memoriile sale, Spare, și în câteva interviuri pentru promovarea cărții, Harry a lansat acuzații grave și dăunătoare împotriva rudelor sale cele mai apropiate.

A trecut o săptămână de când cartea a fost lansată, iar acesta a fost al șaselea interviu pe care Harry l-a acordat pentru a crește vânzările cărții, despre care editorul Penguin Random House spune că este deja un record.

Mai poate fi vorba despre o împăcare?

Prințul Harry a susținut că William l-a atacat, iar Regele și Regina Consoartă au scurs diverse povești presei. Nu este clar dacă ruptura dintre Harry și familia sa poate fi vindecată. Se spune că Prințul William este devastat de lumina în care l-a pictat Harry, în timp ce Regele Charles își reconsideră dorința anterioară de a-l invita pe el și pe Meghan la încoronarea sa.

Se pare că Harry a fost avertizat să nu "treacă linia" de Camilla, și totuși, ea a fost descrisă în carte ca o impostoare care trebuia "să-și reactiveze imaginea". În altă parte a interviului, Harry a spus că simte că este misiunea vieții sale să salveze monarhia și oamenii din ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel