Secretele din astrograma lui Victor Ponta, dezvăluite de astrologul Daniela Simulescu
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, a realizat portretul astrologic al lui Victor Ponta. 

Victor Ponta, consilierul onorific lui Marcel Ciolacu și jurist, s-a născut pe 20 septembrie 1972, în București. Observăm că, în momentul nașterii, Soarele se afla în semnul Fecioarei. Zodia reprezintă partea conștientă și nucleul personalității. Ca orice nativ Fecioară, acesta este tipicar, meticulos, preocupat de găsi soluții, de a îmbunătăți, de a optimiza și de a se face util. Bineînțeles, totul pleacă de la o autoexigență, pe care o proiectează și asupra proiectelor și oamenilor din jur. 

În astrograma sa, avem de fapt, un stellium în Fecioară: Soare(energia)-Mercur(gândirea și comunicarea)-Marte(acțiunea)-Pallas Athena(strategia). Cu un asemenea aspect, mintea este vie, discursul ascuțit și critic. Sau am putea spune că mintea lui este precum un laser.

Pallas Athena, una dintre zeițele importante din zona politicii, stăpânește asupra domeniilor intelectului și strategiei, jucând un rol la fel de activ ca oricare dintre rudele ei masculine. Fratele lui Pallas, Marte, acționează cu forță, semnifică focul, impulsul și dorința de a cuceri. Dar Pallas reprezintă un drept mai firesc la guvernare și administrație, un loc al individualității naturale și al conducerii. Urmărește victoria fără compromisuri. Pe scurt, Marte vrea ofensivă și război, iar Pallas vrea strategie și defensivă. Victor Ponta trebuie tot timpul să împace aceste energii. Bineînțeles trăiește permanent cu frica de a nu greși. 

Luna, astrul care arată spectrul emoțiilor/energia inconștientă, se afla în semnul Vărsătorului. Deci în ciuda conservatorismului dat de marcajul puternic din Fecioară, Victor Ponta simte nevoia permanent să inoveze, să nu facă precum alții, să găsească alte căi, să chestioneze totul și să nu depindă de nimeni. Cu Luna în Vărsător lupți tot timpul pentru independență și drepturi egale. În plus, beneficiază de carismă atunci când este vorba de discurs public sau prezența în mass-media. Ce-i drept, aici ajută și Venus din Leu. Care vine cu dorința de a validare și de a primi respect. Dar și cu un orgoliu fragil. 

Nodurile Lunare pe axa Rac(Nodul Sud)-Capricorn(Nodul Nord) îl obligă să găsească un echilibru între mediul profesional și cel personal. 

 

Victor Ponta este licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1995)



A mai urmat cursuri de pregătire în domeniul combaterii infracţiunilor financiar-bancare organizate de FBI în cadrul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare (1998), a avut stagii de pregătire cu Procuratura Naţională Anti-Mafia din Italia (2000), Departamentul Trezoreriei al SUA (2001), Oficiul European Anti Fraudă (OLAF) (2002) şi a urmat cursul „Summer Programme in History, Politics and Society" de la Exeter College, Universitatea Oxford, Marea Britanie, conform sursei citate.

Dintre activităţile desfăşurate de Victor Ponta mai putem aminti participarea la Forumul Mondial pentru Combaterea Corupţiei (Washington D.C., 1999), la programul „Organizarea justiţiei în Anglia şi Ţara Galilor" (2000), la cel de-al treilea Forum Global privind Combaterea Corupţiei şi Apărarea Integrităţii (Seul, 2003), la programul „Visiting USA" în domeniul justiţiei (2007). A fost expert evaluator în cadrul Programului GRECO (Grupul European pentru Combaterea Corupţiei).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel