Secrete de frumusețe cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz: Alegeți-vă culorile potrivite în funcție de tonul și subtonul pielii
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
Mirela Vescan și Thea Haimovitz au dezvăluit secretele profesionale despre alegerea culorilor potrivite în funcție de culoarea pielii în emisiunea realizată de DC News și Spectacola, la o nouă ediție Mi-Th influencer.

Despre alegerea culorilor potrivite în funcție de tonul și subtonul pielii au discutat Mirela Vescan și Thea Haimovitz în emisiunea Cum alegem culorile în funcție de subtonul pielii.

Thea Haimovitz: ”Hai să spunem că tonul pielii este dat de culoarea pe care o percepi pe suprafața pielii iar subtonul este cea care se află pe de desupt. Puțină lume înțelege și știe că de fapt acest subton dă de fapt tonul. Acest subton este absolut esențial să îl cunoști pentru că de aceea găsești foarte greu o haină care să se potrivească cu pielea ta sau cu machiajul, cu fondul de ten, ca să nu mai vorbim despre culoarea părului. Câteodată vezi oameni care se îmbracă bine și totul arată perfect pentru că și pielea este parte din acel tot, iar altădată iei pe tine lucruri și vezi că un costum superb nu te prinde bine”, a declarat Thea Haimovitz.

Mirela Veșcan: Noi suntem obișnuiți să ne alegem culorile pentru machiaj în funcție de tonul pielii, de tendințe, de lumină, de tema sau de locul unde mergi. Ai o grămadă de criterii după care trebuie să îți alegi culorile iar acum este subtonul pe care trebuie să îl cunoaștem. Tonul pielii este dat de ceea ce vedem deasupra melaninei, pigmentul care dă culoarea pielii. Ce se întâmplă sub această melanină este subtonul și acela nu se schimbă niciodată. 

Thea Haimovitz: Melanina este de fapt un polimer complex produs de melanocite, aceste celule care dau culoarea pielii. Ceea ce se schimbă în decursul vieții este aspectul și nuanța feții și nicidecum subtonul. În concluzie, o persoană trebuie să știe care este subtonul pielii, acest lucru rămâne toată viața, dar în funcție de acest subton va arăta nuanța pe care o ai la piele și aici trebuie să avem grijă. De foarte multe ori luăm prea în serios tonul pielii când ar trebui să ne uitam la ceea ce se întâmplă dedesubt.

Pentru a afla cum să descoperiți care este culoarea tonului și subtonului pielii d-voastră, urmăriți înregistrarea emisiunii de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel