Secrete de beauty! Dana Săvuică, super picioare la 48 de ani! "Ești dată la o parte!"
Data publicării:
Autor: Dana Popa
WhatsApp
La 48 de ani e într-o formă maximă! Cum reușește să se mențină așa și de unde a moștenit superbele picioare?

Sportul are rolul său, însă și tratamentele noninvazive de beauty, o mică ajustare cu botox sau genele moștenite de la părinți își spun și ele cuvântul!

(oar_w460)

(oar_w460)

“Nu vreau să par lipsită de modestie dar pot spune că am moștenit ceva gene bune din familie. Bunicii mei aveau un aspect tineresc al tenului, fără riduri adânci iar picioarele mamei, pe care le-am moștenit, sunt celebre pentru frumusețea lor pe toată Valea Dâmboviței. Cu toate acestea, fac mișcare aproape zilnic prin plimbări lungi în parc, pe bicicletă, înot, mănânc ce vreau dar cu măsură și fac și tratamente și terapii neinvazive de la cele de tonifiere cum ar fi criolipoliza, până la curățarea tenului cu Intraceuticals sau Dermafrac la aBeauty Clinique. Am început să fac și câte o mică intervenție cu botox și acid hialuronic pentru menținerea tonusului și reducerea ridurilor, pentru preîntâmpinarea căderii pielii și am ales să merg la doctori buni precum Dr.Murad, Juravle și Sleiman.

Acord o atenție sporită când este vorba de imaginea mea, odată pentru respectul de sine dar și pentru că vreau să mă mențin “pe val” în showbiz. Altfel, ești dată la o parte imediat de o altă femeie, nu neapărat mai frumoasă și mai tânără cât de una care știe cât de importantă este întreținerea frumuseții la orice vârstă pentru a pășii în viață cu capul sus. O femeie trebuie să aibă tot timpul grijă de aspectul ei”, dezvaluie Dana Săvuică pentru DC News.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel