Secretarul general al PDL, Ioan Oltean recunoaşte că din vina lui PDL ar putea intra în ilegalitate
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
ioan_oltean7_CP_cf5c04a3cc
ioan_oltean7_CP_cf5c04a3cc

Ioan Oltean, secretarul general al PDL,  a declarat, sâmbătă, că modificările la Statutul PDL au fost depuse cu întârziere la Tribunal şi a recunoscut faptul că responsabilitatea aparţine secretarului general al partidului.

"Modificările au fost depuse cu întârziere. Termenul de 30 de zile este de recomandare, instanţa va aprecia şi va da o soluţie, pe care noi o vom respecta", a spus Oltean pentru Mediafax.

El a arătat că secretarul general al partidului "ar fi trebuit să urmărească chestiunea asta".  Modificările la Statutul PDL au fost adoptate la Convenţia Naţională din 14 mai.

Încetarea activităţii Partidului Democrat Liberal şi radierea acestuia a fost solicitată de către Viorel Rînghilescu, președintele Partidului Gemocrat, Tribunalului Capitalei, dar şi Ministerului Public, instituţie care a însă a direcţionat cererea petentului către instanţă.

"În aceste condiţii , în conformitate cu dispoziţiile art. 6 indice 1 din legea petiţiilor (Legea 233/2002 cu modificări), petiţia petentului, prezentată în emisiune, a fost transmisă acestei instanţe, respectiv Tribunalului Bucureşti. De asemenea, în concordanţă cu dispoziţiile legii petiţiilor, a fost comunicat petentului faptul că, această petiţie a fost redirecţionată instituţiei pe rolul căreia se află cauza la care domnia sa a făcut referire", arată Ministerul Public într-un comunicat.

Citește și:

EXPLOZIV. Dizolvarea PDL ar putea fi decisă de TMB în 8 septembrie 2011

Dizolvarea PDL: Ce spune Legea partidelor politice

Vezi cele două documente care îngroapă PDL. Într-un stat de drept

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel