Secretarul General Adjunct al NATO va fi socru mic. Fiica lui Mircea Geoană se pregătește de nuntă
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Sursa foto Instagram Ana Geoană
Sursa foto Instagram Ana Geoană
Mircea Geoană se pregătește de nunta fiicei sale. Înainte de marele eveniment, secretarul adjunct al NATO a organizat o petrecere de logodnă în România. 

Un eveniment extrem de important va avea loc în curând în familia Secretarului General Adjunct al NATO, Mircea Geoană.

Ana Geoana fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Garrett Cayto, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de cinci ani. Ea este logodită cu Garrett Cayto, nepotul unui milionar american de origine poloneză.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Geoana (@anageoana)

În așteptarea marelui eveniment, politicianul român și soția sa au decis să organizeze o petrecere de logodnă care a avut loc la Mogoșoaia. Lista invitaților a fost secretă până în ultimul moment. La eveniment au fost invitate nume mari, precum Ilie Năstase, nașul de botez al Anei Geoană.

Familia lui Garrett este recunoscută pentru activitățile sale filantropice, însă nici el nu se lasă mai prejos. Garrett este în conducerea firmei Goldrich & Kest, unde are în subordine peste 600 de angajați.

Ana Geoană, fiica secretarului general adjunct al NATO, a anunțat, la începutul lunii martie, că a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Garrett Cayton, după 5 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut în Statele Unite, acolo unde fiica lui Mircea Geoană locuiește de mai multă vreme.

Potrivit Realitatea, Ana Geoană este un antreprenor de succes care conduce propria afacere la doar 26 de ani. Este consilier în nutriţie şi stil de viaţă sănătos. Și-a deschis și o platformă pentru a împărtăşi sfaturi cu ceilalți. 

Citește și:

Ana Geoană, fiica lui Mircea Geoană, i-a luat interviu miliardarei Anastasia Soare, care a dat lovitura în SUA. Iată ce i-a dezvăluit - VIDEO

În interviul acordat Anei Geoană, Anastasia Soare, una dintre cele mai bogate și de succes românce a vorbit despre cum își menține echilibrul în viață, despre relația pe care o are cu fiica sa, despre obiceiurile sale sănătoase, dar și despre începuturile sale în antreprenoriat.

Soare consideră că ”cea mai mare realizare a unor părinți sunt copii lor” și având în vedere rădăcinile sale machedonești, succesul nu este pus la îndoială. 

”Relația cu mama și fiica mea este incredibil de strânsă. Mama mi-a fost un model în viață și sper că și eu, la rândul meu, sunt un model pentru fiica mea. Am crescut într-o familie tipic machedonească, unde eram cu toții la un loc, bunici, verișori, unchi, mătuși. Cu toții te pot susține, dar sunt în același timp extrem de critici. Dragostea era necondiționată. Am admirat-o pe mama pentru că era o antreprenoare incredibilă, mai ales în România de atunci”, a spus Soare în cadrul interviului. 

Antreprenoarea și-a amintit că mama sa ”găsea mereu o soluție” și era ”mereu pozitivă, nu a avut niciodată o zi proastă”. 

Regimul alimentar al Reginei Sprâncenelor - disciplină”

În privința alimentației, Anastasia Soare a precizat că ”disciplina” este la ordinea zilei. Ana Geoană a amintit că gătitul poate fi un proces de ”hrănire” a minții și a corpului. 

”Că tot vorbim de mâncare, câteodată hrana nu este de ajuns pentru a ne suplini toate nevoile corpului. Există anumite suplimente pe care le iei în completarea dietei tale?”, a întrebat Geoană. 

”Da, iau suplimente, nu foarte multe, nu sunt înnebunită. Corpului meu nu îi plac suplimentele în exces, mă doare stomacul dacă iau prea multe, dar cu siguranță iau vitaminele B, B6, B12, B1, iau L-Arginină, iau câteodată Zinc și Magneziu, Vitamina C, dar nu în exces. Încerc să iau cât mai mulți nutrienți din mâncare, pe cât de mult pot, dar iau și suplimente. Nu le iau constant, mai iau și pauze”, a mai spus Anastasia Soare.

Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel