Sebastian Lăzăroiu, scenariu: Călin Popescu Tăriceanu își pregătește revenirea în PNL
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu consideră că relație dintre PSD și ALDE scârțâie și interpretează declarația Alinei Gorghiu că liberalul Călin Popescu Tăriceanu a fost cel mai bun președinte al PNL ca fiind o ușă deschisă spre întoarcerea în partid. 

"M-a mirat și pe mine declarația Alinei Gorghiu că Tăriceanu a fost cel mai bun președinte al PNL. Oricum ai lua-o, n-ai cum să tragi concluzia asta. Poți să spui că Antonescu a fost cel mai bun președinte al PNL, întrucât a reușit să păcălească PSD și să aducă PNL la un maximum istoric de parlamentari și șefi de județe. Poți să zici că Stoica a fost un președinte (din umbră) bun al PNL, deoarece a salvat partidul de la dispariție în 2000. Chiar și Stolojan a avut înțelepciunea și curajul să meargă alături de PD în 2004, în așa fel încât PNL să aibă pentru prima oară un șef al executivului după 1989. Dar Tăriceanu? Ce a făcut pentru PNL?", a scris Sebastian Lăzăroiu. 

Fostul consilier prezidențial adaugă: "Înclin să cred că Tăriceanu își pregătește revenirea în PNL și se dau mesaje pregătitoare de ambele părți. PSD-ul lui Dragnea nu mai vrea să audă de ALDE, așa că Tăriceanu a rămas "cam orfan" de tătic. E normal să caute drumul spre casă cu coada între picioare". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel