Urmărește emisiunea live
Sebastian Lăzăroiu s-a făcut de RÂS în timp ce vorbea Dăncilă. Steriu a întrerupt conferința
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Fostul consilier al lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu, s-a făcut de râs la conferința susținută de Viorica Dăncilă în ziua în care Klaus Iohannis și-a organizat dezbaterea.

În timp ce Viorica Dăncilă răspundea tirului întrebărilor venit din partea jurnaliștilor, Valeriu Steriu, purtător de cuvânt PSD, a întrerupt conferința de presă. El a spus că Sebastian Lăzăroiu susține că Viorica Dăncilă citește de pe prompter pentru a reuși să răspundă provocărilor ziariștilor. A fost momentul când a vrut să arate că apropiatul lui Băsescu o dă în bară și creează știri false.

”Bun, cred că deja v-ați prins de truc. Viorica are un pupitru cu prompter. Când vin întrebări grele, când se poticnește, când sunt chestiuni factuale de care n-are habar, niște băieți și fete îi scriu pe prompter ce să zică. Uitați-vă când privește în jos. O mică escroacă! N-ar angaja-o nici la circ"”, a scris Sebastian Lazăr pe Facebook.

După ce și-a dat seama că s-a făcut de râs, fostul consilier al lui Traian Băsescu a șters postarea. Practic... Sebastian Lăzăroiu, așezat în fotoliu, la el acasă sau la vreo cafenea, spunea că Dăncilă are prompter, neținând cont de faptul că zeci de jurnaliști erau la Palatul Parlamentului și puteau vedea dacă ce a zis el este adevărat sau nu.

Sebastian Lăzăroiu s-a prins că a dat un fake news, motiv pentru care a revenit cu un mesaj:

”M-a convins că nu are prompter în pupitru. Am văzut niște poze pe aici și pare că n-ar avea. De aia am și șters postarea, nu vreau să propag informații false. Dar tot n-am cum s-o votez, cu prompter sau fără prompter.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Cine m-a surprins că a venit la conferința susținută de Dăncilă în ziua dezbaterii lui Iohannis: Uite că m-a primit, lașule!


Dacă după doi ani poate vorbi fără prompter, e foarte bine. Inseamnă că funcția publică e o școală bună. Și se văd micile progrese pe care le-a făcut. Un regres este că minte la fel ca tot partidul din care face parte. Parcă era mai sinceră la început”.

VEZI ȘI: Radu Tudor, criticat după dezbaterea lui Iohannis. Mircea Badea: S-a panicat când l-a auzit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel