Sebastian Lăzăroiu, revenire politică. ”Nu mi-a făcut foarte bine. În politică e multă mizerie”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Diana Popescu
WhatsApp
”Scurtul meu parcurs în politică nu mi-a făcut foarte bine”, ne mărturisește fostul consilier al lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu. ”Era prea multă mizerie”, se explică acesta, care exclude total o revenire.

”Trebuie să recunosc că scurtul meu parcurs în politică nu mi-a făcut foarte bine. În politică e multă mizerie, trebuie să ai stomac ca să fii acolo pentru așa ceva. Bine, sunt și multe lucruri minore asupra cărora trebuie să te apleci când ești în politică, dar pe urmă când ești la distanță vezi că sunt lucruri mult mai importante pe lumea asta. Până la urmă e un joc între niște oameni, între niște partide. Nu e lehamite, dar efectiv nu am mai putut să rămân în zona asta, era mult mult prea multă mizerie, astfel că nu duceam.”, ne-a declarat fostul consilier.

Întrebat dacă exclude o revenire, acesta a răspuns ferm: ”Nu se pune problema să mă reîntorc vreodată. Merg pe drumul literaturii.”

”O să o iau pe drumul ăsta. Politica nu prea mă mai interesează, nici analiza politică, așa că o să scriu doar ficțiune. O să mai fie o carte, la sfârșitul anului viitor o să și apară, contractul este semnat deja. Sper să fie și mai interesantă.”, a mai adăugat Lăzăroiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel