Sebastian Lăzăroiu, despre viitorul "copiilor teribiliști" ai UE: S-a inversat ecuația
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un fost consilier prezidențial susține, cu argumente, de ce Occidentul nu-și va lăsa din brațe "copiii teribiliști" din Est și Balcani.

În opinia lui Sebastian Lăzăroiu, fost consilier al lui Traian Băsescu și ministru al Muncii în Guvernarea Emil Boc, România și Bulgaria, dar și Grecia, nu au cum să fie abandonate de Uniunea Europeană, iar forțele de pe scena noastră politică ar trebui să învețe din ceea ce se întâmplă în aceste zile cu premierul Victor Ponta. 

Victor Ponta, inculpat oficial. Ce spune DNA

"Ponta nu mai e o miza pentru nimeni. E inutil cumva sa mai comentam modul in care isi face iesirea din scena.

Singura intrebare care ramane este daca PSD invata ceva din toate peripetiile din ultimii ani, povestea cu seful de partid si actualul premier pus sub acuzare fiind apogeul acestui traseu.
Mai mult, invata si celelalte partide ceva din ce se intampla zilele astea?
Daca pana mai ieri ai fi zis ca Occidentul e pe cale sa-si ia mana de pe noi, de azi incolo s-a inversat ecuatia (cred ca e valabil si in cazul grecilor). S-au investit prea multi bani deja ca sa mai dea cineva inapoi. S-au facut planuri pe termen prea lung ca Vestul sa lase din brate "copiii teribilisti" din Est si din Balcani.
Pentru ca Vestul a inteles, cred, ca popoarele sunt mai bune sau mai rele, in functie de experientele prin care au trecut, esential e sa elimini politicienii cinici care apasa pe pedala gresita pentru a-si atinge scopurile", a scris, luni, pe contul său de socializare, Sebastian Lăzăroiu.

Victoria Nuland: Corupția, o problemă pentru România

Premierul Victor Ponta a aflat, luni, la DNA, că are calitate de inculpat în dosarul Turceni-Rovinari, în care este cercetat şi senatorul PSD Dan Şova. Totodată, procurorul DNA l-a informat pe premier că s-a instituit sechestru pe averea lui.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel