Sebastian Lăzăroiu, avertisment pentru Alina Gorghiu: Aici e riscul...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Un fost consilier al președintelui Traian Băsescu a comentat alegerea Alinei Gorghiu la șefia PNL, apreciind în ce context noul lider al liberalilor are mari șanse să reformeze partidul.

"Eu am aşteptări pozitive de la doamna Gorghiu, cu derapajele pe care le-a avut nu doar ea, întreg partidul, în timp, în 2012 şi în alte momente delicate pentru România. Mi se pare o femeie puternică, foarte riguroasă, cu un discurs bun, care poate să fie un lider, poate să-i inspire pe cei din jurul ei. Contează foarte mult cum îşi va face echipa. Dacă nu se lasă antrenată în vârtejul ăsta al vechii politici, al vechilor politicieni, pentru că aici e riscul, oricât de bine intenţionat ai fi, intri în anturajul ăsta al celor care ştiu să facă politică la fel ca la începutul anilor '90 şi sfârşeşti ca ei", a declarat, vineri, la RFI, fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu.

În opinia fostului consilier al președintelui Traian Băsescu, dacă Alina Gorghiu "reuşeşte să iasă din vârtejul ăsta şi să-şi creeze o echipă tânără în jurul ei, de oameni din noua generaţie, are mari şanse să reformeze, să dea o altă faţă Partidului Naţional Liberal şi nu doar altă faţă, ci poate şi alt conţinut politicii PNL".

În plus, Lăzăroiu consideră că "alegerea ei va pune presiune şi pe partenerii de la PDL, pentru că acolo au cam rămas tot cei din anii '90 la conducere".

Alina Gorghiu este, începând, de ieri, noul lider al PNL și co-președinte, alături de Vasile Blaga, al noului PNL, după ce l-a devansat la voturi pe contracandidatul său, Ludovic Orban, în competiția internă pentru alegerea succesorului lui Klaus Iohannis. 

Alina Gorghiu, prima femeie la șefia PNL: De la avocat stagiar, la conducerea unui partid istoric

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel