Urmărește emisiunea live
Sebastian Ghiță, prima reacție despre ”iubirea cu Kovesi”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Kovesi - Ghita - Udrea
Kovesi - Ghita - Udrea
Sebastian Ghiţă a comentat, la Antena 3, asupra dezvăluirilor făcute, recent, de către Victor Ponta.

Sebastian Ghiţă a comentat asupra afirmaţiilor făcute de către Victor Ponta cel care, potrivit Antena 3, ar fi declarat, sub jurământ, că Laura Codruţa Kovesi i s-ar fi  adresat în felul următor: „Dacă îl mai prind că vorbește cu aia (Elena Udrea) o să-l arestez și pe el, așa cum o să arestez și pe ea”.

Victor Ponta a declarat în fața procurorilor de la Secția de investigare a infracțiunilor din justiție că „inculpata Laura Codruța Kovesi se manifesta extrem de apropiată relație cu denunțătorul Sebastian Ghiță, astfel încât cu prilejul unei vizite private, Kovesi i s-a adresat: „Știe că îl iubește, dar dacă îl mai prind că vorbește cu aia (Elena Udrea) o să-l arestez și pe el, așa cum o să arestez și pe ea”, relatează Antena 3.

"Îl ştim toţi pe Victor Ponta. Noi eram tineri acum zece ani şi am trăit nişte vremuri în care Codruţa Kovesi se credea sabia justiţiei, Coldea mai mult decât ochiul şi timpanul... Eram toţi într-o lume ciudată, preşedinte era Băsescu, cel care era mai are decât 'Biruinţa' şi atunci singura reacţie pentru a supravieţui în lumea aceea a putut să fie gluma şi să încercăm să ne ferim de ei ca să nu ne facă rău. Totuşi oricine a intrat în contact cu aceşti oameni, chiar şi Dragnea, Tăriceanu, oricine, nu s-a ales decât cu rele şi fărădelegi şi astăzi nici nu mai ştim cine era şef, cine beneficia, cine era şeful mafiei, al securităţii.

Declaraţiile domnului Ponta, chiar dacă punctual vizează o conversaţie la care am participat şi eu cu doamna Kovesi, cam aşa a zis, nu arătau decât aroganţa, superioritatea, felul în care ne trata chiar şi atunci. Şi pe dânsul ca prim-ministru şi pe mine ca membru al Parlamentului şi pe alţii. Kovesi îţi spunea drept în faţă: 'dacă mă mai enervezi, te arestez', 'dacă nu dai afară jurnalista nu ştiu care, te arestez'. Sigur că ai o rezistenţă ca om la chestiile astea, la început crezi că e o glumă, dar la sfârşit îţi dai seama că dacă se trezeşte prost dispusă... ea aşa făcea, se trezea prost dispusă şi aresta pe cineva în România", a declarat Sebastian Ghiţă, la  Antena 3, într-un dialog cu Mihai Gâdea.

"Nu am avut o relaţie sentimentală sau de alt tip nici cu Elena Udrea şi nici cu Codruţa Kovesi. Codruţa era o tipă OK la început, am spus-o de multe ori... Domnul Băsescu a introdus sentimentalismul în politică şi în treburile ţării, atât în ceea ce o priveşte pe Codruţa cât şi pe Elena", a subliniat Ghiţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel