Sebastian Ghiţă: până la jumătatea lunii decembrie RTV va fi recepţionat în toată ţara. Ce spune RCS-RDS
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
rtv
rtv

Managerul România TV a explicat pentru DeCe News că în acest moment este doar o problemă de timp până ce abonaţii RCS&RDS vor putea recepţiona RTV. El a dat ca exemplu introducerea postului în reţeaua UPC, care a durat 11 zile şi a spus că cel mult până la jumătatea lunii decembrie postul va putea fi recepţionat la nivel naţional.

rtv"Procesul de introducere a unui nou program în reţeaua de cablu durează 10-11 zile, cle puţin aşa a durat la UPC. Totul se face treptat. Cel târziu la jumătatea lunii decembrie România Tv va fi putea fi recepţionat la nivelul întregii ţări", a declarat Ghiţă pentru DeCe News.

Ghiţă a explicat că acest proces se derulează mai greu tocmai de aceea unele localităţi vor recepţionam mai devreme RTv, altele mai târziu.

RCS-RDS nu ştie când va transmite România TV şi în Bucureşti

RCS-RDS a început să transmită postul România TV, Iaşiul devenind primul oraş din reţeaua operatorului de televiziune prin cablu care transmite RTV, pe frecvenţa 479,25. Operatorul anunţase că începând cu 1 decembrie RCS-RDS va transmite România TV în toate marile oraşe din ţară.

Contactaţi de DeCe News, reprezentanţii de relaţii cu clienţii ai RCS-RDS nu au putut da nicio lămurire cu privire la momentul în care R TV va putea fi recepţionat în Bucureşti. "Nu am primit nicio informaţie în acest sens până acum", "Pot să vă spun că acum sigur nu îl transmitem", "O să-l transmitem, dar nu ştiu să vă spun acum când" - cam acestea sunt răspunsurile operatorilor de la relaţii cu clienţii ai RCS-RDS atunci când vine vorba de transmisia postului România TV în Bucureşti.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, departamentul maketing al RSC-RDS nu a putut fi contactat la numerele de telefon de pe site şi nici la cele obţinute de la departamentul Relaţii cu clienţii, pentru a obţine lista oraşelor în care RSC-RDS transmite postul România TV.

Citeşte şi:

ROMÂNIA TV emite, de la 1 Decembrie, şi în reţeaua RCS-RDS

CNA a decis: RTV va deveni România Tv. Vezi când va fi preluat în reţeaua RCS&RDS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel