Sebastian Ghiță: ”Ăsta e adevărul”. Întrebare pentru Dăncilă
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Sebastian Ghiță FOTO: Agerpres
Sebastian Ghiță FOTO: Agerpres
Sebastian Ghiță a vorbit la România TV despre distincția acordată lui Frans Timmermans. De asemenea, i-a transmis un mesaj și premierului Viorica Dăncilă. 

”Soroș se poate decora singur pentru felul în care va face în aceste alegeri europene ca Europa să aleagă între omul lui Timmermans și omul lui Soros... Trebuie să spunem sincer, dom`ne avem o situație, aceste ONG-uri au favoriți. Favoriții aparțin aceluiași grup de ONG-uri și nu avem o competiție. Avem de ales dintre oamenii unuia și oamenii aceluiași.  Se miră toată lumea de ce Europa de Est reacționează în felul în care reacționează. Realitatea este că noi toți știm ce a înseamnat pentru noi socialismul, comunismul, rușii. Și astăzi, ceea ce Cioloș, Soros, progresismul, societatea deschisă propovăduiesc este un nou tip de socialism. Ăsta este adevărul. Să trăim în grupuri... să nu ne mai mințim. E o luptă mare, lupta aceasta în Europa.” a spus Sebastian Ghiță, la România TV. 

Întrebare pentru Dăncilă

”Vreau să o înteb pe doamna Dăncilă: l-a întrebat astăzi pe domnul Timmermans de ce a făcut atâta rău României? (...) Că mâine domnul Timmermans o să o pună pe Kovesi în fruntea nu știu cui... Nu mai pun întrebări. Doamna Dăncilă, încetați să vă mai afișați cu Timmermans. Să-i spuneți că sunteți cel mai mare partid socialist european și că fără voturile României nu ajunge niciun comisar european. Încercați să promovați România și să obțineți rezultate pentru România, pe voturile României. Că așa, două vizite și trei favoruri personale... suntem sătui”, a mai spus Sebastian Ghiță, la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel