SEBASTIAN GHIȚĂ-LOCUINȚE pentru TINERI. Primul proiect al partidului PROGRES
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Asigurare locuinta
Asigurare locuinta
Case subvenționate de stat pentru tineri este unul din cele zece puncte ale proiectului partidului PROGRES, care va fi lansat se Sebastian Ghiță. 

"Unul din cele zece puncte ale platformei este că noi credem că statul trebuie să se împrumute și să dea drumul urgent unui program național de construcții de locuințe, care să fie apoi oferite tinerilor, pe 15 ani, pe 20 de ani, pe 25 de ani, pentru care cei tineri să plătească chirie și să le iau grija statului de pe cap, să-i scot din casă de la familia lor, să-i ajutăm să-și ia o nevastă, să facă copii, să meargă la muncă, nu să-l pun pe omul ăla să stea disperat și să nu poate să-și facă o familie, să încerce să se împrumute el. Cred că statul se poate împrumuta mai ieftin și mai sigur și n-o să fugă nimeni cu locuințele alea. Program de locuințe al națiunii române s-a redus uriaș din '90 până acum. Trebuie să ne dezvoltăm", a declarat Sebastian Ghiță, la DC NEWS LIVE. 

Exclusiv! Ghiță a dezvăluit cum se va numi partidul său și când va lua ființă

El a adăugat că are mai multe avantaje acest proiect: "Dezvoltăm și domeniul construcțiilor, pentru că e prăbușit astăzi în România, ajutăm și tinerii, le dăm și voie să se dezvolte. O familie tânără nu se poate forma la mama-soacră acasă, i-am terminat pe oamenii ăia, i-am chinuit. Le-am băgat în cap mentalitățile alea. E o chestiune de forță pe care o propunem și, care, astăzi, la capacitățile statului român nu este de nerealizat".  

Sebastian Ghiță a explicat că nu era atât de simplu să propune acest lucru în PSD și nu crede că PSD-ul era pregătit să susțină un astfel de proiect.  O altă idee lansată de Sebastian Ghiță este a egalității de șanse pentru tineri la locul de muncă, care sunt cei mai exploatați. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel