Se zvonește care ar fi primele echipe de la Asia Express. Iulia Albu și Sore ar fi refuzat
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Asia Express revine cu un nou sezon anul acesta, iar producătorii sunt deja în alertă pentru a găsi noi vedere care să participe la concurs.

Iulia Albu și Sore ar fi refuzat oferta Antenei 1.

”Din păcate, nu, nu plec! Nu pot să plec de lângă Erin pentru două luni, e puțin cam mult. Am luat în considerare, ne-am dorit, dar a cântărit mai mult decizia de a sta lângă ea. Nu știu, să mai crească… Până pe la 20 de ani (râde, n. red.).

Sunt momente în care trebuie să pui în balanță oportunitățile din carieră și familia, iar eu aleg familia întotdeauna”, a spus Sore pentru Fanatik.

Deși inițial ar fi acceptat să facă parte din proiect, Iulia Albu s-a retras pe ultima sută de metri, tot pentru a rămâne mai aproape de fiica ei, Mikaela.

Primii concurenți care ar fi acceptat să participe

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au acceptat încântate să plece în aventură, cele două fiind, până acum, primul cuplu de vedete feminine confirmat, precizează sursa citată.

Ovidiu Buta, la rândul lui, ar fi în prag de semnare a contractului.

De departe, echipa „surpriză” din acest sezon este formată din Cătălin Bordea și Micutzu. numele lor fiind propuse și în sezonul trecut al emisiunii.

Jean Gavril, proaspăt câștigător al show-ului Dancing on Ice, ar fi li el în prag de semnare.

Sursa citată precizează că și finalistul de anul trecut, Cuza, ar fi implicat în show. În poziția de prezentatoare, producătorii emisiunii sunt în ceață, întrucât Gina Pistol întârzie cu luarea deciziei. A doua pe listă ar fi tot Irina Fodor, cea care a prezentat și sezonul trecut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel