Data actualizării:
Data publicării:

FCSB - CFR Cluj, spectacol pe Arena Națională cu peste 40.000 de fani. 'Roș-albaștrii' se apropie de Farul - Rezultat / Video

Autor: Andrei Itu | Categorie: Sport
WhatsApp
FCSB a învins campioana CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a 8-a a fazei play-off a Superligii de fotbal şi rămâne în cursa pentru titlu.

CFR Cluj, campioana ultimelor cinci sezoane, a ieşit din cursa pentru campionat cu acest eşec. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Florinel Coman (49), după o cursă de la mijlocul terenului, lansat de o degajare a lui Darius Olaru. FCSB a mai avut o ocazie mare de gol, prin Ovidiu Popescu (22), care a şutat mult peste poartă din careu.

CFR Cluj şi-a creat puţine ocazii de poartă, cea mai mare şansă de gol fiind semnată de croatul Lovro Cvek, al cărui lut deviat de Adrian Şut a lovit bara transversală (69). CFR Cluj, fără Dan Petrescu pe banca tehnică (suspendat), a pierdut doi jucători în prima repriză din cauza accidentărilor, Christopher Braun şi Ermal Krasniqi.

La meci au asistat 42.439 spectatori. FCSB a reuşit a treia sa victorie consecutivă în play-off. CFR Cluj are un singur punct obţinut în ultimele patru etape şi o singură victorie în play-off. În meciurile directe din sezonul regulat, fiecare echipă s-a impus în deplasare cu 1-0. În play-off, meciul de la Cluj-Napoca s-a încheiat la egalitate, 1-1.

FC FCSB - FC CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), Arena Naţională - Bucureşti

A marcat: Florinel Coman (49). Arbitru: Sebastian Colţescu (Bucureşti); arbitri asistenţi: Daniel Mitruţi (Craiova), George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel); al patrulea oficial: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi) Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Vladimir Urzică (Piatra Neamţ) Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF.

Youtube video image

VIDEO

Rămâneți pe DC News pentru a fi la curent cu cele mai importante evenimente ale partidei!

-----------------------

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a transmis un scurt mesaj în care spune că se așteaptă la un stadion plin la confruntarea contra ardelenilor.

'Se umple', a scris Mihai Stoica, pe Facebook, după ce FCSB a pus în vânzare încă o serie de bilete în ziua meciului.

Până la ora 14:00, suporterii FCSB au achiziționat toate biletele disponibile, aproximativ 42.000. Prin urmare, echipa roș-albastră anunțat duminică faptul că va deschide și inelul 1 de la peluza oaspeților. De regulă, acesta este închis, pentru că la inelul 3 al peluzei stau fanii echipei oaspete.

Astfel, vor fi puse la vânzare alte aproximativ 5.000 de bilete, care pot fi cumpărate atât online, cât și la case, până la ora partidei.

Elias Charalambous, antrenor FCSB: Este singurul lucru pe care echipa trebuie să îl facă!

'Avem un alt meci dificil, pentru mine va fi cel mai dificil meci. Știm că vom înfrunta campioana ultimilor ani, așa că realizăm cât de greu va fi. Singurul lucru pe care echipa trebuie să îl facă este să dea totul pe teren. Trebuie să avem atitudinea pe care am avut-o și în ultimele meciuri. 

Trebuie să înțelegem că am jucat bine în ultimele meciuri, dar nu este destul. Vreau să fim foarte focusați, să fim foarte atenți la meci, pentru că după ce câștigi mai multe partide începi să te simți prea încrezător. 

Dacă nu vom face totul bine în acest meci, se va uita tot ce am realizat în etapele trecute. Jucătorii sunt pregătiți, s-au antrenat foarte bine în ultimele săptămâni și sunt foarte fericit și foarte mulțumit de atitudinea de care au dat dovadă.

CFR este o echipă mare, au jucători de calitate și sunt o echipă foarte experimentată. O să fie foarte greu pentru noi, dar suntem pregătiți. (n.red. Este primul meci după mulți ani când FCSB e favorită) Nu putem să gândim foarte mult. Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm. Nu mă gândesc la meciurile trecute sau din anii trecuți', a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

FCSB este nevoită să câștige contra CFR-ului pentru a rămâne în cursa pentru titlu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel