Data publicării:

Se scumpește motorina. Prețul la pompă, astăzi, 7 noiembrie 2023

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Motorina americană urmează să inunde Europa pe fondul scăderii livrărilor din Est / Foto: Pixabay
Motorina americană urmează să inunde Europa pe fondul scăderii livrărilor din Est / Foto: Pixabay

Află în articol care este prețul carburanților în România, astăzi, 7 noiembrie 2023.

Vești proaste pentru șoferi. Motorina se scumpeşte, după mai multe zile în care preţul scăzuse. Totuși, prețul benzinei scade uşor, astăzi, 7 noiembrie 2023, transmite Antena 3 CNN.

Astfel, cea mai ieftină benzină standard costă marţi 6,76 lei litrul, faţă de 6,78 lei litrul cât era luni, şi se găseşte la o staţie Petrom din Bucureşti, str. Dr. Herescu Petre, nr. 2A, sector 5.

La celelalte stații, benzina standard se găsește la prețuri între 6,78 lei și 6,98 lei, în scădere uşoară faţă de ziua precedentă. În cazul benzinei premium, prețurile variază de la 7,22 lei la 7,63 lei, și sunt, de asemenea, într-o ușoară scădere față de ziua de ieri.

Prețul motorinei, astăzi, 7 noiembrie 2023

Cea mai ieftină motorină standard costă marţi 7,48 lei litrul, comparativ cu 7,42 lei litrul, cât era luni, şi se găseşte la staţia Lukoil bd. Preciziei, nr. 34.

La celelalte stații, motorina standard se găsește la prețuri între 7,49 lei și 7,63 lei, tot în creştere.

Cea mai ieftină motorină premium costă 7,84 lei litrul marţi, faţă de 7,78 lei litrul, cât era luni, fiind, de asemenea, în creştere faţă de zilele precedente.

Reamintim că anul trecut românii s-au confruntat cu o scumpire considerabilă a carburanților. Preţul unui litru de benzină standard trecuse atunci de 8 lei, în timp ce motorina standard depăşea 9 lei pe litru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel