Data publicării:

Se redeschide Transfăgărășanul, inclusiv în zona montană. Avertisment pentru turiști: Anul acesta a crescut numărul urșilor de pe partea carosabilă

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
FOTO: CNAIR
FOTO: CNAIR
Circulația pe Transfăgărășan va fi deschisă de vineri dimineață, numai pe timpul zilei.

Circulația pe Transfăgărășan se va redeschide vineri, 7 iunie, începând de la ora 7:00, inclusiv zona alpină, a anunțat Direcția Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov, într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei menționate, circulația va fi deschisă și în zona montană, între Bâlea Lac și Piscul Negru, dar numai pe timpul zilei.

”De mâine (vineri, 07.06.2024), începând cu ora 07:00 se deschide circulația pe Transfăgărășan, inclusiv în zona alpină, cuprinsă între Bâlea Cascadă (SB) și Piscul Negru (AG).

Precizăm că circulația va fi permisă doar pe timpul zilei, între orele 07:00 – 21:00, iar în cazul unor fenomene meteorologice nefavorabile drumul va fi închis temporar până când vremea va permite redeschiderea drumului în condiții de siguranță.

De asemenea, vă recomandăm să circulați cu atenție, mai ales având în vedere că anul acesta a crescut numărul urșilor care se deplasează și chiar staționează pe partea carosabilă.

Informatii suplimentare privind starea rețelei de drumuri naționale și autostrăzi pot fi obținute de la Dispeceratul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pe prima pagină în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situația Drumurilor Naționale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/”, se arată în comunicatul menționat.

Citește și: Șofer inconștient, către un urs de pe Transfăgărășan: Hai sus, măi frumosule / video viral

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel