Se pregătește înlăturarea conducerii PNL. Florin Roman dă cărțile pe față, pentru DCNews
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Deputatul liberal Florin Roman a explicat, în exclusivitate pentru DC NEWS, ce a vrut să spună când a afirmat că PNL are nevoie de "lideri puternici şi de o împrospătare a imaginii partidului". 

"2021 este anul Congresului și în PNL. Pierderea alegerilor a învolburat apele in partid. Guvernul Cîţu are o misiune grea. Cea mai dificilă luptă va fi cea din interiorul guvernului, unde USR luptă cu “garda pretoriană” a lui Barna și Cioloș. În Parlament se anunță o luptă pe viața şi pe moarte cu un PSD care ştie să facă opoziție la baionetă, cu un AUR deja periculos, iar PNL e luat la țintă de toți “partenerii” politici.

E nevoie ca de aer de lideri puternici, de o nouă împrospătare a imaginii partidului, pentru că lupta pentru 2024 a început deja! Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România!", a scris deputatul Florin Roman pe Facebook. 

Întrebat dacă este nevoie ca Ludovic Orban să fie schimbat din funcţia de preşedinte al PNL, Florin Roman a declarat că "asta va decide Congresul, nu decid nici eu, nici domnul Orban". De asemenea, deputatul a spus şi că nu vizează postul de preşedinte al PNL. 

Ce înseamnă "împrospătarea imaginii partidului"

Florin Roman a vorbit şi despre nevoia de "împrospătare a imaginii partidului". 

"PNL, din păcate, a pierdut alegerile parlamentare. Evident, intrăm în pregătirile pentru alegerile din 2024. Din punctul meu de vedere este nevoie de o echipă care să ducă partidul la victorie", a mai spus Florin Roman pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI USR - PLUS, răzbunare după doi ani. Cioloș anunță retragerea lui Cazan, coordonatorul jandarmilor din 10 august 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel