Se mărită sau nu Bianca Drăgușanu? “Simt că trebuie să…”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Invitată în emisiunea bunului sau prieten Dan Capatos, a cărui asistentă TV a  fost acum ani buni, Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea cu privire la relația dintre ea și Tristan Tate. 

Vedeta a recunoscut că aceasta nu este una perfectă, dar că după trei luni de tatonări și iubire se consideră fericită. Și dacă tot va lansa curând o colecție de rochii de mireasă, Bianca a fost întrebată și dacă pe viitor va exista o nuntă între ea și actualul său iubit.

(oar_w460) 

„Relația mea cu Tristan Tate nu este una perfectă, viața în cazul nostru are și suișuri și coborâșuri, nu este deloc roz, dar, în acest moment, după trei luni de iubire, pot spune că sunt fericită. Îmi merge bine pe toate planurile, mai mult, voi scoate în curând și o colecție de rochii de mirese. Pe una o voi îmbrăca chiar eu. Nu știu dacă va avea o semnificație anume, căci am mai fost în această postură, dar, de data aceasta, simt că trebuie să o îmbrac. Nu pot să spun că mă voi căsători sau nu în viitorul apropiat, însă cu certitudine, pot să zic că niciodată să nu spui niciodată. Cine știe ce ne rezervă destinul”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel