Data actualizării:
Data publicării:

Se mărită Cristina Ciobănașu? A primit deja două inele

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
foto: Facebook, Cristina Ciobănașu
foto: Facebook, Cristina Ciobănașu
După ce Vlad Gherman a anunțat că se va căsători cu Oana Moșneagu, Cristina Ciobănașu a primit, de asemenea, o "amenințare" din partea partenerului ei, Alex.

După despărțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și-a găsit fericirea în brațele lui Alexandru Mureșan, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de doi ani.

Actrița de 27 de ani pare să aibă planuri serioase de viitor în ceea ce privește relația sa cu Alexandru și recent a discutat și despre căsătorie. "Este în plan!" a spus fosta iubită a lui Vad Gherman într-un interviu pentru Playtech. Cristina Ciobănașu a dezvăluit că iubitul ei i-a dăruit deja două inele, însă niciunul dintre ele nu a fost un inel de logodnă. Actrița a recunoscut că așteaptă cu nerăbdare momentul în care va fi cerută în căsătorie, fiind asigurată că acest moment special va veni atunci când se va aștepta cel mai puțin.

„Am primit două inele, dar niciunul de logodnă, așa că aștept! El așa mă amenință. A zis că dacă aș bănui, nu ar mai avea farmec…Oricum, este în plan! A zis: “De nevastă oricum te iau!”, rămâne de văzut când voi purta rochia de mireasă!”, a declarat Cristina Ciobănașu pentru sursa citată.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au stabilit data nunții

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au anunțat că au stabilit data nunții. Cei doi au ales pentru eveniment aceeași locație precum Smiley și Gina Pistol. „Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cu ceva timp în urmă, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel