Se învârt alegerile prezidențiale în funcție de socotelile lui Klaus Iohannis? Replici ironice Bogdan Chirieac - Diana Tache: Cred că are și altă treabă, golf, munte, mare...
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Jocul alegerilor prezidențiale depinde de ”serviciul” lui Klaus Iohannis? 

“Am următoarea teză pe care o tot discut, de două săptămâni. Până nu își găsește Klaus Iohannis serviciu nu mai stăm să facem socoteli când vor fi alegerile prezidențiale, septembrie, octombrie sau decembrie...“, a spus Diana Tache, la emisiunea “Miercurea Neagră“, de pe DC News, DC News TV, ȘtiriDiaspora. 

“Vedeți că este nasol de tot! Continuăm imediat pe acest subiect, doamna Tache, dar să îi dau o smetie morală domnului Ciuvică. În Europa, domnul Iohannis nu a luat nicio funcție, iar acum vrea orice, la ONU, la Banca Mondială...“, a spus Bogdan Chirieac.

“Și la UEFA...!“, a intervenit, cu ironie, Diana Tache.

“Foarte bine zis, doamna Tache! Și la UEFA!“, a replicat Bogdan Chirieac, în aceeași notă.

În primul rând, spuneam că trebuie să își găsească serviciu domnul Iohannis și, apoi, mai discutăm cu privire la data alegerilor“, a zis Diana Tache.

“Dar nu și-a depus actele de pensie?“, a întrebat Bogdan Chirieac.

“Este lipsit de relevanță. Și aseară discutam, cu domnul Ciuvică și alți invitați la Răzvan Dumitrescu, la Antena 3 CNN, referitor la această chestiune, respectiv ultimul lucru la care ar trebui să se gândească oricine este că Iohannis rămâne fără serviciu. De ce? Pentru că sigur, sigur, cineva se va ocupa, într-o formă sau alta, Comitetul Olimpic sau UEFA, se va găsi o formulă, pentru că va trebui să stea la locuința aceea a RAPPS, cu 9 milioane de euro, cu sere și piscine”, a zis Diana Tache.

“Doamna Tache, nici nu îndrăznesc să îl întreb pe domnul Ciuvică, pentru că Iohannis e omul lui...“,  a spus, cu ironie, Bogdan Chirieac, continuând: “Domnul Iohannis este atât de supărat că nu l-a pus la NATO sau la Bruxelles, încât nu s-a dus în Elveția, la Summit, dar nici la Summitul informal din aceste zile. Atât de supărat este!“, a spus Bogdan Chirieac.

“Cred că are și altă treabă, golf, munte, mare...“, a zis, cu ironie, Diana Tache.

“În tinerețe am fost și eu pe un teren de golf din Elveția. Dacă nici Elveția nu are terenuri de golf...“, a spus Bogdan Chirieac, în aceeași notă.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel