Se întoarce Mercur retrograd! Zodii norocoase vs zodii ghinioniste. Daniela Simulescu, emisiune specială
Autor: Rodica Mitu | Publicat pe: 06 ian, 16:50
WhatsApp
Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Perioadele cu Mercur retrograd sunt cunoscute ca un timp al haosului. Astrologul Daniela Simulescu a realizat, la DCNewsTV, o emisiune specială cu privire la prima retrogradare a lui Mercur din 2022.

Mercur va fi retrograd în perioada 14 ianuarie și 4 februarie 2022. Acesta va începe retrogradarea în Vărsător și o va termina în Capricorn. Majoritatea ideilor de la începutul anului vor fi trecute prin mai multe teste înainte de a fi puse în practică. Cert este că răbdarea ne va fi pusă la încercare în primele două luni ale anului, potrivit astrologului Daniela Simulescu, care atrage atenția să nu uităm că semnul Vărsătorului are legătură cu tot ce este online (rețele de socializare, softuri).

Despre prima retrogradare a lui Mercur din 2022, Daniela Simulescu a realizat o emisiune specială ce va fi difuzată, vineri, 7 ianuarie, începând cu ora 10.00, la DCNews și DCNewsTV. Rămâneți alături de noi!

De ce 2022 este un an special

 

Amintim că Daniela Simulescu a vorbit, într-o ediție specială la DCNewsTV, despre astrograma Revelionului.

G Ad:

„Anul acesta este mai special, pentru că Venus, stăpâna Revelionului, este retrogradă. Când vorbim de Venus, vorbim de bani. Anul viitor, vor fi reluate discuțiile legate de bani, pensii, asigurări sociale, resursele statului, resursele pe care le avem, nu pe care le primim. Multe dintre alianțele și parteneriatele făcute în acest an vor fi zguduite în 2022. (...) Multe dintre relații vor fi testate anul viitor, va fi o muncă fantastică. Avem nevoie de un plan de lungă durată. Nu putem să rupem în trei zile ce am construit în 20 de ani”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„Pornim anul cu Luna și Marte în Săgetător, ceea ce înseamnă că mulți ne vom dori să comunicăm mai mult, să învățăm, să călătorim. Vă bat la cap cu reconversia profesională. Să facem ceva pentru noi!”, a subliniat astrologul Daniela Simulescu.

Nu scăpăm de Mercur retrograd nici în 2022. Daniela Simulescu, previziuni la DCNews și DCNewsTV:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro
Astrosens.ro
Astrosens.ro