Se ascut cuțitele în Parlament. Toate armele, în războiul pentru parlamentare. Gorghiu a răbufnit: Este atât de disperat!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Alina Gorghiu
Alina Gorghiu
Este război politic în Parlament privind organizarea alegerilor parlamentare. Acuzații grave, jigniri și jocuri de culise demonstrează că se ascut toate cuțitele în culisele politicii românești. 

”PSD este atât de disperat, încât săvârșește abuz după abuz!” este acuzația gravă a senatoarei PNL, Alina Gorghiu. 

Politiciana este de părere de Partidul Social Democrat se teme ca ”dracul de tămâie” de organizarea alegerilor parlamentare, motiv pentru care, consideră aceasta, a fost convocat Biroul Permanent, la ora 13:00. ”Motivul? Evident că unul singur: amânarea alegerilor parlamentare pentru ca parlamentarii PSD să mai stea încă 3 luni în funcție, prelungire votată chiar de cei care vor beneficia.” este de părere Alina Gorghiu. 

Nu a fost plen în Biroul Permanent (BP), iar Robert Cazanciuc a convocat pentru ziua de marți un plen pe probleme organizatorice. Alina Gorghiu acuză că această convocare a plenului este una neregulamentară, acuzând că nu a existat o ordine de zi stabilită de BP. 

În plus, Alina Gorghiu afirmă că există posibilitatea să-i acuze pe social-democrat de abuz în serviciu. În continuare, a făcut același apel ca președintele Klaus Iohannis, de organizare a alegerilor parlamentare cu scopul de a scăpa ”de această majoritate toxică din Parlament!”. 

Conform unor informații din PNL, citate de Antena 3, se pare că sunt tensiuni în partidul condus de către Ludovic Orban, după ce a scăzut în sondaje, la intenție de vot, sub 30%. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel