"Se adunaseră prea multe plicuri". Viaţa unei femei care zăcuse 3 zile pe podea, salvată de poştăriţă
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Un poştaş a salvat viaţa unei femei care a zăcut timp de trei zile pe podea. Acesta şi-a dat seama că ceva nu e în regulă când a văzut că plicurile nu sunt ridicate de nimeni.

Kayla Berridge, poştaş în Marea Britanie, a realizat pe 27 ianuarie că la o adresă la care făcea des livrări se adunau din ce în ce mai multe plicuri. 

"Nu o mai văzusem pe proprietară de câteva zile şi am observat că nici poşta nu este preluată, aşa că m-am îngrijorat", a declarat Berridge pentru CNN

Femeia salvată are 80 de ani şi, conform poştăriţei, ieşea de fiecare dată pentru câte o scurtă conversaţie cu aceasta. Tânăra a avut inspiraţia să apeleze la autorităţi pentru a verifica dacă totul este în regulă. Echipajul care a venit la adresă a găsit-o pe bătrână pe podeaua băii, loc unde zăcuse timp de trei zile. 

Femeia cerea ajutor cu vocea stinsă 

 

Locotenentul Wayne Stevens, de la poliţia din Hampshire, a delarat că primul agent care a sosit la faţa locului a auzit-o pe femeie cerând ajutor, deşi avea vocea stinsă. Bătrâna a fost dusă la spital şi diagnosticată cu hipotermie şi deshidratare, iar acum starea sa este stabilă. 

"Newmarket este un oraş extraordinar. Toată lumea are grijă de toată lumea", a mai spus Berridge, care a declarat că în cei patru ani de când lucrează la Poştă nu a fost nevoită niciodată să sune la autorităţi, deşi a fost aproape să o facă de mai multe ori. Aceasta este foarte atentă la semne precum plicuri adunate sau maşini care rămân parcate prea mult timp.

Emma Răducanu, hărţuită de un fost curier

Emma Răducanu, campioana en-titre de la US Open, spune că nu se mai simte în siguranţă în propria casă, după ce un bărbat, fost curier la Amazon, a venit de trei ori la adresă, a furat un pantof şi i-a lăsat şi un bilet în care i-a scris "meriţi să fii iubită". 

Bărbatul se numeşte Amrit Magar, are 35 de ani, şi a ajuns la adresa sportivei întrebând locuitorii din suburbiile Londrei pentru indicaţii. În una dintre vizite, spune Emma Răducanu, bărbatul i-a lăsat şi o hartă cu traseul de 35 km pe care l-a parcurs pentru a ajunge la ea. La ultima vizită, care a avut loc pe 4 decembrie, Magar chiar a decorat un copac din faţa casei Emmei Răducanu cu lumini de Crăciun, înainte de a fura un pantof de-al tatălui sportivei chiar de pe verandă.  VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel