Scrisoarea unui dinamovist pentru Moş Crăciun, VIRALĂ. "Să ajungă Dinamo în play-off şi să aibă bani". Suporterii, reacţie imediată
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Foto: Facebook Dinamo
Foto: Facebook Dinamo
Un fan dinamovist, încă junior, i-a emoţionat pe fanii lui Dinamo Bucureşti cu scrisoarea sa pentru Moş Crăciun. 

"PUTEM FI MOȘ CRĂCIUN pentru toți copiii care nu au apucat s-o vadă pe Dinamo campioană!

Unul dintre ei este David Spiridon, din Bacău. Primul lui meci pe stadion un Dinamo - CFR Cluj, finala Cupei din 2016. Am pierdut atunci la lovituri de departajare. Ajunsesem în finală după ce eliminasem fcsb în semifinale, prin torpila lui Ekeng, jucătorul care urma își dea viața pe teren la scurt timp.

David studiază de mic pianul și joacă fotbal la o grupă de copii de la Dinamo Bacău. Visul lui este ca într-o zi să joace pentru Dinamo. Pentru copii ca el, pentru visuri ca ale lui, noi avem datoria să ținem clubul în viață.

Nu știu dacă ai barbă, dar niște straie roșii, mărginite de alb, sigur ai prin dulap. Fii Moșul care aduce un dar pentru un cățel ca David sau pentru unul ca Remus, puștiul care plângea astă primăvară când a primit cel mai important cadou: EȘARFA și CARDUL de SUPORTER REAL.

S-ar putea să fie ultimul an în care acești copii mai cred în Moșul cu sanie trasă de reni și în Clubul tras de CÂINI... Haideți să le ducem credința mai departe!

P.S: David strânge banii din alocație pentru a intra în DDB. Dacă cineva dorește să-i facă o surpriză, să ne spună în comentarii.", au scris cei de la Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel