Scrisoarea lui Dan Adamescu. ”Sper să nu mor în închisoare”
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Reprezentantul lui Dan Adamescu și Alexander Adamescu, dar și al The Nova Group, Mihaela Petrovan, a trimis către DCNews, o scrisoare a lui Dan Adamescu de când era foarte bolnav. 

”Sunt un om foarte bolnav. Dar mereu am încercat să îmi ignor suferințele și să duc o viață cât mai bună. Îmi place să fac afaceri... Când fac afaceri, uit de dureri și suferințele fizice” spunea Dan Adamescu. 

Ea transmite că lui Dan Adamescu i s-a interzis accesul la tratamentul medical 37 de zile. 

Nu pot să înțeleg de ce medicii m-au privat de tratament și mi-au pus viața în pericol pentru o perioadă de timp atât de lungă”, mai scria Dan Adamescu, potrivit sursei citate. 

Mihaela Petrovan a mai notat că omului de afaceri i s-a împiedicat operația și cererile lui de tratament medical au fost supuse ridicolului.

Acum nu mai există nicio îndoială  în mintea mea că mi s-a refuzat cu bună știință tratamentul, pentru a mi se induce o moarte rapidă.(…) Încerc să supraviețuiesc acestui calvar la care am fost supus și sper să nu mor în închisoare…” mai scria Dan Adamescu. 

Este a doua parte din scrisoarea lui Dan Adamescu, pe care reprezentanții săi o trimite presei. În prima parte scrie că DNA i-a cerut lui Dan Adamescu o cauțiune de 40 de milioane de lei, pe care ar fi plătit-o cu gândul că va fi lăsat să se opereze, însă acest lucru nu s-ar mai fi întâmplat. Familia lui Dan Adamescu este de părere că procurorul care s-a ocupat de cazul acestuia a avut o influență negativă asupra stării de sănătate a acestuia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel