Scrisoarea de ADIO a lui Robert, ieșeanul care S-A SINUCIS din dragoste: „Îmi pare rău”
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Robert, ieșeanul de 23 de ani care și-a pus capăt zilelor, a lăsat o scrisoare. În câteva rânduri, băiatul a explicat rudelor de ce a recurs la gestul șocant și le-a dat și câteva sfaturi.

În vârstă de 23 de ani, Robert a dispărut de acasă pe 2 iulie. A doua zi, tânărul, care lucra ca steward, a fost găsit mort într-o pădure din apropierea pârtiei de schi din Copou.

Înainte de a-și pune capăt zilelor, tânărul de 23 de ani a scris pe telefonul său mobil un mesaj de adio.

În prima parte, Robert i-a cerut iertare fostei iubite. Apoi, și-a cerut scuze părinților săi. La final, Robert a oferit câteva sfaturi de viață pentru alte rude, dar și pentru câțiva prieteni. 

„Dacă citiţi asta, înseamnă că am reuşit. Îmi pare rău că s-a ajuns la asta. Aş fi putut trece peste lipsa jobului, banilor şi orice altceva, dar nu şi pentru despărţirea de N. Abia după ce am pierdut-o am realizat că o iubesc. Am pierdut-o din cauza prostiei şi idioţeniei mele. Nu am putut suporta gândul că nu mai e cu mine şi că ar putea fi cu altcineva", apare la începutul mesajului de adio, potrivit ziaruldeiasi.ro.

„Îmi pare rău, şi îmi cer scuze mamei şi tatei pentru că am făcut asta, dar a fost alegerea mea. Aveţi grijă de R. şi R. (n.r. - fraţii tânărului) în continuare, cu bune şi rele. Şi invers, ei de voi. Poate vă împăcaţi şi cu cei din deal mai bine cu ocazia asta (n.r. - cu rudele familiei).

Mi-am exprimat sentimentele mele în felul meu, dacă v-a deranjat că vorbeam mai porcos, îmi pare rău, pe unii oameni îi deranja, dar m-am obişnuit. R., ai grijă cu şcoala şi nu te mai supăra aşa uşor din orice, cum am făcut eu. Şi nu mai fi aşa al dracului, mai ascultă, că nu îţi zice nimeni de rău. Iar tu R. nu mai fi aşa de zgârcit, că nu ajungi nicăieri.

Am avut certurile noastre şi ne-am spus multe unul altuia. Se pare că, într-un final, eu am fost cel imatur de am ajuns în punctul ăsta. Să ai noroc cu B., dacă ea este aleasa ta, iar dacă nu, îţi urez casă de piatră cu oricine ai fi. C., tu sper să te împaci cu T., sigur a avut motiv întemeiat că nu a mai vorbit în perioada asta. Şi chiar dacă nu a avut, nu trebuie să ajungi până în punctul când îl pierzi de tot şi să suferi că nu îl mai poţi avea din nou. Ştiu sentimentul, şi nu este sănătos”, a mai scris Robert în scrisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel