Urmărește emisiunea live
Scrisoare anti-Dragnea. Romașcanu: Ciolacu trebuie să aibă un cuvânt greu de spus
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ziua Eroilor: Dragnea, controversă la Buzău. Adevărul despre huiduieli
Ziua Eroilor: Dragnea, controversă la Buzău. Adevărul despre huiduieli
Ministrul Lucian Romașcanu, apropiat al lui Marcel Ciolacu - președintele PSD Buzău - a transmis un scurt mesaj vizavi de situația actuală din partid.

”Câteva cuvinte despre situația din PSD:

- documentul apărut public azi este asumat de lideri responsabili din PSD și este departe de orice motivații obscure

- scrisoarea reprezintă în opinia mea un document programatic esențial pentru PSD în următoarea perioadă

- organizația PSD Buzau condusă de Ion Marcel Ciolacu a câștigat 77 de primarii din 87, cca. 65% la alegerile generale, trebuie să aibă un cuvânt greu de spus în dezbaterile din partid și nu numai”, a fost mesajul lui Lucian Romașcanu.

Ciolacu, mesaj anti-Dragnea

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, chestor al Camerei Deputaţilor, a anunţat că susţine scrisoarea semnată de trei lideri ai partidului prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de lider al formaţiunii şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi a spus că Dragnea "a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare".

"Susţin scrisoarea semnată de colegii mei, pentru că am convingerea că PSD poate să facă în continuare lucruri bune pentru România. Pentru a realiza asta, trebuie să înţelegem că solidaritatea de partid nu înseamnă să fim pasivi unor decizii greşite care continuă de prea mult timp. Aceste decizii greşite se suprapun cu dorinţa de şi mai multă putere a lui Liviu Dragnea. Un preşedinte PSD care a făcut lucruri bune, dar care, astăzi, din păcate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut în urmă cu ceva ani. Din păcate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare. Nu putem accepta ca libertatea de exprimare în PSD să fie suprimată, colegi de-ai noştri să fie daţi afară, iar deciziile să se ia în mod arbitrar de către un singur om. Nu putem tolera să vedem cum fractura din societate se adânceşte pe zi ce trece şi că ura care ne desparte a ajuns mai puternică decât lucrurile care trebuie să ne unească şi să ne ducă înainte ca naţiune. Nu putem asista la izolarea României pe plan extern şi la asocierea ei cu state sancţionate şi puse la colţ pentru nerespectarea valorilor şi principiilor europene", a scris Ciolacu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel