Scrisoare anti-Dragnea. Gheorghe Șimon, anunț: Susțin inițiativa
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
Scrisoarea împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, înaintată de nume grele ale partidului, se pare că împarte serios taberele. Un alt social-democrat important s-a expirmat în favoarea textului.

Deputatul PSD Maramureș, Gheorghe Șimon, a declarat că sprijină demersul colegilor săi care au inițiat această scrisoare în care sunt aduse critici dure președintelui partidului, Liviu Dragnea.

"Este unul democratic, normal și benefic pentru PSD"

"In calitate de deputat de Maramureș și de președinte al Comisiei pentru Politica Economică, Reforma și Privatizare a Camerei Deputatilor doresc sa transmit mesajul meu de susținere pentru inițiativa pe care au avut-o colegii mei și care s-a materializat prin înaintarea unei scrisori-document menite sa clarifice situatia interna a PSD, precum și modul in care partidul trebuie sa acționeze in viitor. Sunt intrutotul de acord cu textul scrisorii și susțin, la rândul meu, ideea dezbaterii acesteia in Comitetele Executive al Organizațiilor Județene și supunerea la vot a textului, in vederea mandatarii clare și argumentate a reprezentanților care urmează sa decidă in CEX. Consider ca acest demers este unul democratic, normal și benefic pentru PSD, dar mai ales pentru România", scrie Șimon pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel