Data actualizării:
Data publicării:

Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzga are "Rețeta fericirii". Conferința se ține la Centrul Cultural Dalles

Autor: Liana Ganea | Categorie: Cultura
WhatsApp
foto: Centrul Metropolitan de Educație și Cultură “Ioan I. Dalles”
foto: Centrul Metropolitan de Educație și Cultură “Ioan I. Dalles”
Joi, 12.10.2023, ora 18, la Sala I.C. Brătianu a Centrului Cultural Dalles, va avea loc conferința cu tema “Rețeta fericirii”, prelegere susținută de scriitorul Cornel Constantin Ciomâzga. 

În cadrul acestui eveniment, scriitorul Cornel Constantin Ciomâzga își va prezenta al treilea roman al său intitulat "Apocalipsa why not", lansat anul acesta, la sfârșitul lunii iunie, stindard al unui nou gen literar numit Romanul Catehetic Realist, se arată într-un comunicat oficial.

Autorul afirmă despre această nouă carte că “este o carte pe care lumea a așteptat’o până ieri. Astăzi există! Această carte este despre niște mari adevăruri, care ar putea redefini condiția binelui! APOCALIPSA why not este despre renaștere, despre reînnoire, despre viață. Despre un altfel de viață”.

Evenimentul este organizat de Centrul Metropolitan de Educatie si Cultura “Ioan I. Dalles” si Editura Cartea Actuala 3C. Intrarea este liberă.

Cine este Cornel Constantin Ciomâzga

Cornel Constantin Ciomâzga (n. 28 martie 1956) este un jurnalist și scriitor român contemporan. A debutat sub pseudonimul Cornel Cupsa. A studiat regie de teatru și film, apoi a continuat cu studii de psihologie și teologie. În 1990 a fost redactor la Zig-Zag, săptămânalul cu cel mai mare tiraj postrevoluționar, apoi redactor la săptămânalul Tinerama. În 1991 a a devenit redactor-șef al primului post de radio particular din România, Fun-Radio. Între 1992 și 1996 a fost director general la Radio Tinerama. Între 1992 și 2002 a fost director general și fondator al societății Romanian Advertising Media. Între 1993 și 2003 a fost președintele Asociației Jurnaliștilor Europeni — filiala România. A fost profesor la facultatea de Jurnalistică din București. În 2001 a realizat primul curs de psihologie creștin-ortodoxă. În 1990 a realizat primul format de emisiune talk-show din România, urmând realizarea a peste 200 de emisiuni de talk-show radiofonic cu cele mai importante personalități ale vremii.

Activitatea sa profesională a fost răsplătită cu numeroase premii:

- Premiul Marconi pentru activitate publicistică,

- Premiul Asociaţiei Jurnaliştilor Europeni,

- Premiul Fundaţiei Secolul XXI.

- Premiul Asociaţiei 21 Decembrie.

- Premiul Comitetului Naţional UNICEF.

- Premiul de Excelență la Festivalul Internațional de Carte - Cluj 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel