Scriitorul Bogdan Hrib, interviul zilei la DC News
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Scriitorul Bogdan Hrib a acordat un interviu în exclusivitate pentru DC News.

Bogdan Hrib, fondatorul editurii Tritonic și scriitor de romane polițiste, va vorbi în cadrul unui interviu la DC News despre universul cărților.

Interviul va fi difuzat azi de la ora 12:00.

Bogdan Hrib

Cunoscutul scriitor al seriei Sterian Munteanu, Bogdan Hrib s-a născut pe 14 decembrie 1966 în București. A absolvit Facultatea de Construcții Civile, dar n-a lucrat niciodată în domeniu. La începutul anilor '90 a publicat o serie de fotoreportaje și anchete în diferite ziare și reviste, iar în 1992 și-a deschis o agenție de publicitate, potrivit Wikipedia.

În 1993 a fondat editura Tritonic, în cadrul căreia a publicat mulți autori români și a pus bazele unor serii polițiste, de ficțiune, science fiction și fantasy. În anii care au urmat a colaborat cu diferite universități, susținând prelegeri despre editarea de carte, relații publice și fotojurnalism. În 2008 a devenit consilier editorial la Crime Scene Publishing, iar între 2010 și 2012 a ocupat aceeași funcție la Publicațiile Flacăra.

Bogdan Hrib este membru al Uniunii Scriitorilor din România, al Asociației Profesioniștilor în Relații Publice, cadru didactic asociat la Facultatea de Management din SNSPA, iar în 2010 a devenit vicepreședinte al clubului Romanian Crime Writers.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel