Scriitoarea cărților Harry Potter, DEZVĂLUIRI personale după ce a fost criticată online
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
J.K. Rowling
J.K. Rowling
Scriitoarea J. K. Rowling a transmis fanilor săi că a trecut în viața sa prin violență domestică și prin hărțuire sexuală, după ce a fost criticată că ar fi făcut comentarii transfobice.

The Sun a scris astăzi, pe Twitter: „Am fost în spațiul public în ultimii 20 de ani și nu am vorbit niciodată public despre hărțuirea sexuală și violența domestică. Nu pentru că mi-e rușine că mi s-au întâmplat aceste lucruri, ci pentru că sunt traumatizante atunci când îmi aduc aminte și le retrăiesc.

De altfel, vreau să-mi protejez fiica din prima mea căsătorie. Nu voiam să pun monopol pe o poveste care îi aparține și ei. Cu toate acestea, am fost întrebat-o acum puțin timp despre ce ar simți dacă aș fi onestă în mod public despre viața mea, iar ea m-a încurajat”.

Menționez lucrurile astea acum nu pentru a aduna simpatie, ci din solidaritate cu multele femei care au povești ca a mea și au fost catalogate drept habotnice pentru că sunt îngrijorate când vine vorba despre spațiile single-sex (n.r, permiterea bărbaților care se identifică drept femei să intre în băi publice, de exemplu)”, a continuat ea.

Rowling a fost criticată după un mesaj controversat în care se întreba cum se numesc „persoanele care au menstruație”. Citește AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel