SCOR FINAL Universitatea Craiova - FCSB, primul meci cu spectatori de după restricții
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay
Universitatea Craiova și FCSB s-au duelat duminică seara în etapa a 17-a a Ligii I.

FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova cu scorul de 3-2 (2-1), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal.

Universitatea a deschis scorul prin Andrei Ivan (13 - penalty), după un fault comis de Iulian Cristea asupra lui Elvir Koljic. FCSB a egalat imediat, prin Andrei Dumiter (17), care a reluat cu capul recentrarea lui Cristea, la o serie de ezitări ale apărării echipei gazdă. Vicecampioana a intrat la pauză în avantaj, prin golul marcat de Adrian Şut (39), la o nouă serie de erori ale defensivei craiovene. Echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf a egalat în repriza secundă, prin Alexandru Cîmpanu (57), bine servit de Dan Nistor. Oaspeţii au dat lovitura în ultimele minute ale meciului, prin Andrei Cordea (90+1), cu un şut cu efect din marginea careului.

Universitatea a mai ratat ocazii de gol prin Elvir Koljic (29), Andrei Ivan (50, 59) şi Alexandru Cîmpanu (81).

FCSB a avut şanse mari de gol prin Ianis Stoica (68) şi Răzvan Oaidă (75 - bară). Universitatea a suferit a treia sa înfrângere consecutivă în campionat. FCSB e neînvinsă de zece etape, în care are nouă victorii şi un egal. În tur, FCSB a câştigat cu 4-1.

Universitatea Craiova - FCSB 2-3 (1-2). Stadion Ion Oblemenco - Craiova
Au marcat: Andrei Ivan (13 - penalty), Alexandru Cîmpanu (57), respectiv Andrei Dumiter (17), Adrian Şut (39), Andrei Cordea (90+1).
Arbitru: Horaţiu Mircea Feşnic (Cluj-Napoca); arbitri asistenţi: Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Cătălin Popa (Piteşti)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel