Schumacher - Cinci ani de la accident. Cum s-a schimbat viața campionului din F1
Data publicării:
Autor: Mircea F. Cristian
WhatsApp
Schumacher - Cinci ani de la accident. Cum s-a schimbat viața campionului din F1
Schumacher - Cinci ani de la accident. Cum s-a schimbat viața campionului din F1
Au trecut cinci ani de la accidentul care i-a schimbat viaţa lui Michael Schumacher.

Referinţă absolută a Formulei 1, Michael Schumacher trăieşte la 'ralanti' de cinci ani, de la accidentul de schi suferit pe 29 decembrie 2013, septuplul campion mondial urmând să împlinească 50 de ani pe 3 ianuarie, în timp ce starea sa de sănătate precară rămâne un secret păstrat cu străşnicie de apropiaţii săi. Familia nu a dorit niciodată să ofere informaţii legate de acest subiect, dar conform unor neurologi reputaţi, pilotul german, tehnic ieşit din comă, este într-o stare vegetativă.

La începutul lunii decembrie, Jean Todt, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) şi fostul patron al lui Schumacher la Ferrari, a dezvăluit pentru cotidianul german Bild că l-a vizitat pe fostul său pilot în Elveţia, la Gland, în weekend-ul Grand Prix-ului Braziliei. Pentru tabloidul german, 'Todt şi Schumacher au urmărit Marele Premiu al Braziliei împreună', ceea ce nu a fost dezminţit de FIA. Dar starea de conştienţă a lui 'Schumi', în şezut sau lungit, rămâne un secret medical bine păstrat, inclusiv când urmăreşte cursele fiului său Mick la televizor, de la reşedinţa sa situată pe malul lacului Leman.

Citește și: Michael 50. Omagiul Ferrari pentru campionul Schumacher

Total secretoşi privind starea reală a celui mai titrat pilot din Formula 1, apropiaţii săi sunt totuşi activi pe reţelele de socializare. 'Noi suntem în contact cu numeroşi fani, graţie reţelelor de socializare. Familia doreşte să comunice în jurul imaginii lui Michael şi a celei de-a 50-a aniversări, mai degrabă decât în jurul datei de 29 decembrie', a explicat Sabine Kehm, directoarea de comunicare a familiei Schumacher după drama de la Meribel. Michael Schumacher a suferit un grav accident de schi în staţiunea franceză Meribel, în urmă cu cinci ani, rănindu-se la cap. El nu a mai fost văzut în public de atunci.

Citește și: Michael Schumacher, răsturnare de situație: Nu mai este legat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel