Schumacher, accident. Starea pilotului la 4 ani de la tragedie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Au trecut patru ani de la accidentul grav suferit de Michael Schumacher pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia în Alpii francezi şi în urma căruia fostul pilot de Formula 1 a suferit răni grave în zona capului şi a intrat în comă.

Familia lui septuplului campion mondial din F1, care pe 3 ianuarie a împlinit 49 de ani, a dorit să păstreze discreţia în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, iar fanii lui Michael Schumacher au avut parte de puţine informaţii în cei patru ani trecuţi de la accident.

Imediat după lovitura suferită în finalul lui 2013, Schumacher a fost transportat la spitalul din Grenoble, unde a suferit două intervenţii chirurgicale. Ulterior, Schumacher a rămas în comă, iar medicii au rămas extrem de rezervaţi în privinţa şanselor sale.

La trei luni după acest moment, Schumacher era mutat la Lausanne, unde a rămas până în septembrie 2014, când a fost mutat în reşedinţa personală deţinută pe malul lacului Geneva. La acea dată se vorbea de o investiţie de milioane de euro pentru transfeormarea locuinţei într-un veritabil spital, unde Michael să aibă parte de cea mai bună îngrijire. Acesta se afla la data respectivă sub atenta supraveghere a unei echipe formată din 15 experţi, scrie Telekom Sport.

Conform unor estimări recente, în cei patru ani trecuţi de la momentul accidentului, facturile medicale plătite de familia Schumacher au depăşit 20 de milioane de euro.

Noi informaţii despre starea lui Schumacher au apărut în septembrie 2017, când au apărut informaţii că fostul pilot şi-ar putea continua tratamentul la o clinică privată din SUA, sub supravegherea unui specialist în probleme neurologice.

În noiembrie 2017, un apropiat al familiei Schumacher preciza că soţia şi copiii fostului pilot "cred în continuare într-un miracol medical", mai precizează sursa citată.

În prezent, Schumacher continuă reabilitarea în locuinţa sa din Geneva.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel