Schimbare uriașă pentru patru zodii. Destinul li se va schimba în 2023
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Damir)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Damir)
Unele zodii vor avea parte de mai multe oportunități din partea astrelor. 

2022 este și va fi un an memorabil. Nu doar pentru evenimentele de pe plan internațional, dar și pentru cele astrologice. Conjuncția Jupiter-Neptun din aprilie a adus mult haos, confuzie în masă și căutări în interiorul nostru. 

2023 se apropie cu pași rapizi. Și are în buzunarul principal câteva tranzite importante: Jupiter în Taur, Saturn în Pești și Pluto în Vărsător. Unele zodii chiar își vor schimba viața în următorul an. 

Taur/Ascendent în Taur

Vestea cea mare este intrarea lui Jupiter, Marele Benefic, în semnul tău începând cu 16 mai. Din această zi și până la finalul lui 2023, viața ta se poate schimba cum nu te-ai fi gândit vreodată. Vor fi multe oportunități în drumul tău, dar știi care va fi marele câștig? Că vei face schimbări în mod conștient. Fără frica de a pierde confortul. Jupiter aduce expansiune, creștere și credință. Depinde doar de tine în ce domeniu al vieții tale vei alege să le implici. Toate ca toate, dar să discutăm puțin despre sănătate. Nu ar strica să te ocupi de prevenție. Atât pentru tine, cât și pentru ceilalți. Și bineînțeles trebuie să îți menționez că lui Jupiter îi place să îți ușureze viața. Câteodată și prin pierderi. 

Berbec/Ascendent în Berbec

Dacă la începutul lui 2022, te sfătuiam să faci un pas în spate, de data aceasta nu mai este cazul! La începutul lui 2023, te invit să faci un pas către schimbare, oricare ar fi el cât de mic. Și nu contează în ce direcție. Pot fi chiar mai multe! 2023 debutează cu Marte, guvernatorul tău, în mișcare retrogradă. Și va fi așa până pe 12 ianuarie, dar va avea efecte până pe 25 martie. Dar am o veste bună. Marte, fie retrograd fie direct, va face un aspect armonios cu Jupiter, Marele Benefic. Cu alte cuvinte, îți trebuie doar o idee, un gând sau o discuție să pui lucrurile în mișcare. Nu neglija puterea educației! Cum Marte tranzitează casa intelectului, a comunicării și a drumurilor, poți investi în propria evoluție. Indiferent de vârstă, experiență sau statut. Jupiter va rămâne în semnul tău până pe 16 mai, semn că vei avea încrederea necesară să construiești ce ai început în perioada 11 mai - 28 octombrie 2022. 

Vărsător/Ascendent în Vărsător

Din 23 martie 2023, viața ți se va schimba radical. Pluto, planeta transformărilor subtile și a extremelor, își va începe tranzitul, unul scurt în 2023, în semnul tău. Nu va fi obligatoriu ca în exterior să fie unele evenimente provocatoare, dar cu siguranță în interiorul tău se vor produce adevărate furtuni. Din 16 mai, Jupiter se va muta în casa a patra, cea a familiei și a imobilelor. Unii vor avea evenimente familiale importante, alții vor dori să se mute/să își achiziționeze o nouă locuință sau să vândă un teren. Lucrurile se vor așeza în beneficiul acestor nativi dacă se vor ocupa și de stabilitatea emoțională. De armonia interioară. Va fi nevoie de rădăcini puternice. Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel