Schimbare majoră pentru o zodie. Gata, nu mai e mama răniților! Ce urmează
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels
foto pexels
Nativii unei zodii vor trece printr-o schimbare în cele din urmă benefică. 

”Saturn intră în casa a șaptea. Unii s-ar putea să-l resimțiți de acum că poate aveți marcaj de Fecioară în primele grade. Cert este că simțiți briza. Casa a șaptea vorbește despre cei din viața voastră care vă echilibrează, de cei de care aveți nevoie ca să fiți echilibrat, în armonie. Saturn va face o opoziție cu casa voastră întâi. Ce presupune asta? N-o să mai aveți chef de anumite relații, n-o să mai aveți energie pentru foarte multe proiecte, o să deveniți și mai selectivi decât sunteți și știți care vor fi urmările? Veți avea impresia că ceilalți nu vă vor și nu vă iubesc, dar, nu, adevărul e că voi vă veți schimba. Vă veți da seama că nu sunteți în cea mai bună relație sau vă veți întreba de ce sunteți singur/ă. Vă dați seama că e cazul să mergeți către un anumit tip de relație, dar și că aveți nevoie de oamenii care să vă ajute să evoluați, nu de oamenii care astăzi sunt reci, mâine sunt calzi. Aveți nevoie să vă schimbați atitudinea în primul rând, astfel încât în jurul vostru să nu mai fie tot felul de oameni, pentru că nu aveți de unde să le dați, Saturn nu mai vrea să faceți pe mama răniților, să vă sacrificați, nu mai vrea, zice gata!

O să-ți dai seama că tu ai o problemă, nu oamenii respectivi. Veți atrage oameni cu diferență de vârstă, oameni mult mai maturi, mai responsabili, mai conștienți, mai reci, pentru că și voi sunteți la fel. Saturn vorbește de opoziția cu ascendentul și cu soarele vostru, așa că aveți mare grijă la sănătate, pentru că avem și o lună plină în semnul vostru, una în opoziție cu Saturn, care nu e bună. Aveți mare grijă ce decizii luați în perioada următoare, dar, altfel, relațional de acum încolo, știți că dacă nu vă va ieși ceva este pentru că nu este ceea ce trebuie să fie” a spus astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, pentru nativii Fecioară, în cadrul horoscopului săptămânal 6 - 12 martie 2023. 

Influența Lunii Pline în Fecioară pentru fiecare zodie

Cu Luna Plină în Fecioară şi cu Soarele în Peşti, vorbim despre o axă a vindecării, de o axă a suferinței, o axă a dezinformării şi o axă a tot ce înseamnă profesional, sacrificiu și compasiune. Va fi o zi bună pentru a încheia socotelile cu un loc de muncă sau cu un domeniu în care activezi. Dar da, nu va fi deloc ușor.

Când avem o Lună Plină, Soarele și Luna se află într-o opoziție. Soarele va fi în Pești, iar Luna în Fecioară.

Când vorbim despre arhetipul Fecioarei, aducem în discuție matematica, eficientizarea și optimizarea. Dacă vorbim despre cel al Peștilor, avem dizolvare, haos și confuzie. Când aceste două semne sunt în opoziție, sunt nevoite să negocieze.

Tematica principala a acestui fenomen astrologic este anxietatea si neacceptarea propriilor limite. De fapt, trebuie sa invatam ca nu le putem face noi pe toate.

Vezi aici previziunile pentru fiecare zodie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel